Ahojte maminky😌
Je tu nijaká taká čo čaká alebo má doma malého Áronka?
Strašne sa mi to meno páči❤️
Ak áno ako ich voláte doma alebo ako sa detičkám meno páči poprípade ako reagovalo okolie
Velmi pekne meno, u nas na JZ SK velmi caste a zauzivane. 😊 Meno je prave preto fajn, ze moc zdrobneniny nevymyslis, bud Áron alebo Áronka, takze super za mna.
V Maďarsku je to celkom bežné meno, podla mňa pekné, prezývku som viacmenej nepočula, volajú ich Áron, Áronka (v slovenčine by to bolo Áronko). Slováka s takým menom nepoznám.
Susedov pes sa tak vola :D
Sesternica starší syn sa volá Áron a mladší Ákos . Žijú s DS , kde toto meno nie je ničím výnimočné.
My bývame v maďarskej obci a každé druhe dieta je Aron, takze v mojom okoli bežné
Mne to pripomína meno Cháron, čo v gréckej mytológii bola osoba, ktorá prevážala mŕtvych z jednej strany rieky na druhú. Takže za mňa ozaj nie.
Kolegýňa mala psíka Áron
Poznám malého Árona, maďarského chlapčeka.
Mne sa to páči veľmi..
Ja som z južného Slovenska a bývalá spolužiačka má syna Árona, je to maďarské meno
Moja kolegyňa maďarskej národnosti má syna Árona. U nich veľmi časté meno, počula som o viacerých.
Tak sa pre kľud na duši ospravedlňujem, Aron síce nie je maďarské meno, ale populárne v Maďarsku
sice som madarka, synovi by som dala meno ktore naozaj dobre znie aj v dospelosti, mozno univerzalnejsie...moj nazor
No hlavne Aronko nema chybu. Rovnako, ako Markusko😄
@alexandra2010 Detto, tiež som špekulovala.. mne sa páčilo aj Áron, dokonca aj Ábel a Bence (mimochodom najčastejšie maďarské krstné meno pre chlapčekov). Rychlo zvíťazilo racio, nemala som chuť dookola to riešiť, keď sa ma niekto spýta,ako sa volá malý. A dieťa od toho tiež ušetriť.
Kamarátka má pohrebníctvo Aron
U nás je Áron názov pohrebnej služby.
Poznám ich zopár, všetci majú 4 nohy 🤷♀️