Čo vravíte na takéto meno? Mne sa páči v základnom tvare, nepáči sa mi Anička, Anka.
Alebo lepšie Hana , Hanka ?
Ja by som dala aj Agátku🤔🤔🤔 ťažko vybrať 🫢
Mne sa lubi ked sa povis Anicka, ale ked sa povie Anka tak to nie, ale my ak budeme mat teraz dievcatko, tak dame Hanku. 🙂
Ahoj mne sa osobne nepáči ale každému sa páči niečo iné keď sa tebe páči viac nerieš.😊
pekné...
Mne sa viac páči Agáta.
A radšej Hana ako Anna.
Mne sa viac paci Hana.
Anna je krasne.
Anna 💚 krásne meno. Bolo druhé vo výbere. Na začiatku sa mi skôr dralo na jazyk,ako to čo sme nakoniec vybrali 🙂🙂
Mám dcéru Annu.
Ja by som radšej dala meno Aneta.
Poznam. Vracia sa do mody.
Krásne meno
toto meno sme mali vybrate pre 2. dceru, no sesternica porodila skor a ona tak pomenovala svoju dceru, cize my sme volili ine meno, paci sa mi v zakladnom tvare Anna, ale nemam problem ani s Anickou
Meno pekne, aj my sme dali, ale netreba rátať s tým, že malú niekto bude oslovovať v základnom tvare. Možno len u vás doma. Vždy a všade je Anička, Anka. Nevedela som veľmi ako ju budem volať ja sama, ale už má veľa ďalších oslovení. Anna je hádam len v rodnom liste :D
@kavaba
Našu voláme Anička, Aninka. V škole ju volajú Anička, Anka. Raz mi povedala, že je malá a bolo by jej ľúto, keby ju volajú Anna, ale že jej sa to veľmi páči. Myslím, že keď bude staršia, sama si povie, ako ju majú volať a tak ju volať budú. Ja nie som z tých hysterických matiek, ktorá od celého sveta bude vyžadovať, aby ju volali Anna, lebo ja si to želám. Inak, mala som na výške spolužiačku, všetci ju volali iba Anna. Aj jej frajer. Bolo to veľmi pekné. Ona sa predstavovala iba ako Anna.
Neznášala som svoje meno lebo každý má volal i sk len nie Anna, odkedy žijem v zahraničí sa mi moje meno páči, lebo všetcia ma volajú Anna a nie Anka, Hanka, Anča, Anička, Andulka, Andulka a podobne
😊👍👍👍
Anna sa mi nepáči, znie mi moc tvrdo. Skôr už Hana a Agáta je za mňa z týchto troch naj.
Ahoj, myslim, ze sa vracia do mody aj skrz rozpravku Frozen - Anna a Elsa. U nas sa takto volaju babiky aj ked nie su priamo ich podobizne...
Mne sa veľmi páči chcela som dať ak bude dievčatko lenže muž ma odradil, že ju budú volať Anča a to sa mi nepáči 🙈 ale keďže mám syna a vyzerá že na ceste je druhý mám skôr problém nájsť meno pre chlapca 😃🙆♀️
Agata ❤
Krásne. A ako si nastavíš okolie, tak ju budú volať. Tiež som poprosila, aby nikto neoslovoval dcéru tvarom mena, s ktorým nie sme stotožnení. Rešpektujú nás.
Záleží od ľudí v okolí ako si ich naučíš že ju budú volať... Nasho Mateja nik nevolá Maťko hoci boli pokusy a sme ludi hneď upozornili a boli s tým v pohode
Som Anna , a teda nemam problem s akymkolvek pomenovanim,je mi to jedno 😆Anna ,Anicka,babky Aninka , Aňa ,surodenci ,ked som bola mlada Anča a sem tam Hana ,Hanka ...v zivote som sa nad tym ani nezamyslela
@kristiii akoze Agata a Hana zneju mäkko? Este tvrdsie ako Anna.
Pekné