O par dni sa nam narodi dievcatko a nevieme si vybrat medzi menom Amélia alebo Karolína. Priezvisko zacina na A, to ale nie je uplne podstatne. Skor ma zaujima, ci uz jedneho z tych mien nie je v poslednom case vela a pripadne ake mate skusenosti s tymito menami alebo len skratka, ktore je podla vas krajsie 😊
Ja mam Karolinku a tak ju aj voláme žiadne skratky, zdrobneninky proste Karolínka a vzdy mi všetci vravia aké pekne meno má.
@deadea5 neznášam "Kajka". Amelia je krásne meno.
Máme Améliu v rodine, má takmer 8, je to šikovné, bystré dievčatko, Karolín je určite viac. Dala by som Améliu, my tú našu voláme len tak, alebo Ameli.
My máme tiež Ameliu. Voláme ju Ami, Ameli, Amelinka, Amičiatko, Džami🤣 ale aj Karolína je veľmi pekne. Len sa mi nepáčia prezývky Kaja a Kajka
Amelia znie jemnejšie
Amélia
Ja som sa nevedela rozhodnúť medzi dvoma a dcéra má nakoniec obe.
Byť tebou počkám a keď ju uvidíš prvý krát bude ti to meno jasné.
S týchto dvoch by som si osobne vybrala Ameliu.
Amelia
Amélia
Karolína
Amelia, nádherné meno 🙂
Karolína je tiež pekné ale Amélia sa mi páči viac keďže mám jednu doma, voláme ju Amel, Amélia, Ameli
Neviem na moj vkus je Karolina prilis dlha. Takze zalezi aj od priezviska. Ak by mala byt Karolina Dlha, tak by som mozno zvazovala, ale ak by mala byt Karolina Nietakkratka tak by som si to asi rozmyslela. Ale skor Amelia
Dakujem za nazory, malinka sa predvcerom narodila a je teda Amelia 😊
@deadea5 Améliu máme v rodine. Voláme ju Ami, Aminka.