Máte dievčatko s takýmto menom?ako ju voláte?a kedy oslavujete meninky?na Amáliu v júli alebo na Emiliu v novembri? ďakujem
Ja chcem tiež dať toto meno ak to bude dievčatko a bude oslavovať v júli (to bude mať aj narodeniny). A budeme ju volať Ameli, Ami, Aminka, Amelka...
sranda ako každá stránka uvádza iný dátum kedy ma meniny 😀
známi majú Ameliu, oslovujú ju Amelia a na meniny ako väčšina sveta kašlú
@baskustek aj nám sa toto meno veľmi páči
A myslím že tiež tak Amélia,Ameli,Amelka
A mám v pláne oslavovať v júli,prvá dcéra má narodeniny 13.7 tak budeme oslavovať spolu aj meniny druhej dcérky
Ja mám termín 30.7. a ešte nevieme, čo to bude, ale sú v hre mená Amélia alebo Alex pre chlapca, prípadne ešte Nina sa mi páči, to je tiež v júli. Prvá je Nela. Ale ja meniny nejako extra neriešim, už sa to ani neoslavuje ako kedysi.
Mám Améliu a voláme ju väčšinou Ejmy(Amy), Ejminka, Emily (keď jej chcem niečo ráznejšie povedať), ale aj Amélia. Meniny oslavuje na Emíliu, pretože sa narodila 6.7 a o štyri dni by oslavovala Amália,kvôli tomu oslavuje v novembri 😉
Sesternica ma Ameliu. Voláme ju Ami, Aminka, Amča, Ameli, Amelinka,... Je toho veľa. Oslavujú na Amaliu.
je to veľmi pekné meno, ja som o nom uvažovala, ale mám nakoniec 3 chlapcov, tak nič 😀
@janickacrazy my sme sa dlho nevedeli zhodnúť na mene ale toto sa nám zapáčilo tak asi bude Amélia ❤️
Voláme ju Amélia, Amel, Ameli ... A meniny oslavujeme 10.júla
Ďakujem Vám žienky za odpoveďe...😊
@janai1 to áno 🙈
@baskustek veď jasné ale tak predsa 😊
Máme v širšej rodine, oslavujú v júli.
Švagriná na Ameliu, volaju ju normálne menom, pripadne Amy, meniny neviem kedy oslávuju 🤔