Čakáme dievčatko a nevieme sa dohodnúť na žiadnom mene. Z mojej strany padlo Agáta a vtedy muž mlčal, takže asi rozmýšľa 😀 je to vcelku pekné meno nie? Neotrepané, take nestaré.. len sa bojím skratky “Aga” ale to snáď nie😀 nechceme nič otrepané, časté, aj prvé dieťa máme menom Branislav
Krásne meno. Tak ako si naučíte tak ju budú volať a takisto ako si keď bude väčšia ona sama povie.
Krásne meno.
Pekne meno, neotrepane. Ked na nu na ihrisku zavolas, otoci sa len jedno dievcatko.
Velmi pekne meno.
👍
Ja mam Agi.🙂
mám sesternicu.... vek cca 60r.
mne sa moc nepáči...
Ja mám Agátku. Za mňa najkrajšie meno. Veľa ľuďom sa páči, že to je málo počuť. Voláme ju Agátka, Agi alebo normálne Agáta.
Paci sa mi.
@simsalabim no uz ani nie, poznam minimalne styri, celkom to ide do mody zase
mame Agatu a vyber mena nelutujeme. volame ju Agatka. Obcas manzel Agulka 🙂
Jednu Agatku poznám,bývalá kolegyňa,ďalšia je kráľovná detektívok Agatha Christian,podľa nej dostal meno aj náš domáci maznáčik.Kedze je to agdma,tak jej prischlo Agáta.Ale meno pre dievčatko je v pohode.
Moja mama sa takto vola. Inú Agatku som nepoznala, až teraz pred par mesiacmi známa dala dcérke. Za mňa krásne meno.
Pre mňa veľmi krásne, mali sme ho 2x v užšom výbere
U nás je Agátka, potom Tonka a potom Benjamín
Ja osobne by som sa bala, ze by jej hovorili Agi..ale je to len vec vkusu🙂
Moja prababka bola Agáta. Nar. pred 100rokmi. Za cely zivot som dalsiu nepoznala ani nepocula ze by sa tak niekto volal 🙂 celkom ma tesí ze takéto mená idú opat "do módy"
Pekné meno.
Super,smelo do toho
Je to veľmi pekné meno. Možno jej budú hovorit Agi, ale hlavné je, ako jej budete hovorit doma
Poznám 5. z toho jednu dospelú. už toto meno znovu prichádza do módy. 🙂
My sme tiež zvažovali, nakoniec mame Kamilku a Lujzu tiež sme chceli take menej časté
Kamarátka ma Agátu ale je to jej druhé meno.
Za mňa pekné, predišlo vravíš neotrepané...také mám rada.
A tých skratiek sa netreba báť však to sa stane a možno aj nestane prirodzene.Tymto vraciam sa nedá zabrániť.
Agáta je skvelé meno! Tiež máme ročnú Agátku, voláme ju Agáta, Agátka. Neľutujem výber, mne sa veľmi páči 🙂
Pekné meno.