Meno Agáta

4. júl 2023

Čakáme dievčatko a nevieme sa dohodnúť na žiadnom mene. Z mojej strany padlo Agáta a vtedy muž mlčal, takže asi rozmýšľa 😀 je to vcelku pekné meno nie? Neotrepané, take nestaré.. len sa bojím skratky “Aga” ale to snáď nie😀 nechceme nič otrepané, časté, aj prvé dieťa máme menom Branislav

koniarova
4. júl 2023

Pekné meno.

xsimonkax
4. júl 2023

Krásne meno. Tak ako si naučíte tak ju budú volať a takisto ako si keď bude väčšia ona sama povie.

joesvk
4. júl 2023

Krásne meno.

simsalabim
4. júl 2023

Pekne meno, neotrepane. Ked na nu na ihrisku zavolas, otoci sa len jedno dievcatko.

aeruginosa
4. júl 2023

Velmi pekne meno.

reanda
4. júl 2023

👍

mandzula
4. júl 2023

Ja mam Agi.🙂

deti95060810
4. júl 2023

mám sesternicu.... vek cca 60r.
mne sa moc nepáči...

vivi61
4. júl 2023

Ja mám Agátku. Za mňa najkrajšie meno. Veľa ľuďom sa páči, že to je málo počuť. Voláme ju Agátka, Agi alebo normálne Agáta.

number19
4. júl 2023

Paci sa mi.

msnesquik
4. júl 2023

@simsalabim no uz ani nie, poznam minimalne styri, celkom to ide do mody zase

ilene22
4. júl 2023

mame Agatu a vyber mena nelutujeme. volame ju Agatka. Obcas manzel Agulka 🙂

rorino
4. júl 2023

Jednu Agatku poznám,bývalá kolegyňa,ďalšia je kráľovná detektívok Agatha Christian,podľa nej dostal meno aj náš domáci maznáčik.Kedze je to agdma,tak jej prischlo Agáta.Ale meno pre dievčatko je v pohode.

nika23t
4. júl 2023

Moja mama sa takto vola. Inú Agatku som nepoznala, až teraz pred par mesiacmi známa dala dcérke. Za mňa krásne meno.

thoughtfulweirdo
4. júl 2023

Pre mňa veľmi krásne, mali sme ho 2x v užšom výbere

ppribula
4. júl 2023

U nás je Agátka, potom Tonka a potom Benjamín

zoeeoz
4. júl 2023

Ja osobne by som sa bala, ze by jej hovorili Agi..ale je to len vec vkusu🙂

jaond19
4. júl 2023

Moja prababka bola Agáta. Nar. pred 100rokmi. Za cely zivot som dalsiu nepoznala ani nepocula ze by sa tak niekto volal 🙂 celkom ma tesí ze takéto mená idú opat "do módy"

nikasmile
4. júl 2023

Pekné meno.

ankare
4. júl 2023

Super,smelo do toho

kate_cs
4. júl 2023

Je to veľmi pekné meno. Možno jej budú hovorit Agi, ale hlavné je, ako jej budete hovorit doma

michellemary
5. júl 2023

Poznám 5. z toho jednu dospelú. už toto meno znovu prichádza do módy. 🙂

katulkagajdos
5. júl 2023

My sme tiež zvažovali, nakoniec mame Kamilku a Lujzu tiež sme chceli take menej časté

cajomila
5. júl 2023

Kamarátka ma Agátu ale je to jej druhé meno.
Za mňa pekné, predišlo vravíš neotrepané...také mám rada.
A tých skratiek sa netreba báť však to sa stane a možno aj nestane prirodzene.Tymto vraciam sa nedá zabrániť.

klaudinkad
11. júl 2023

Agáta je skvelé meno! Tiež máme ročnú Agátku, voláme ju Agáta, Agátka. Neľutujem výber, mne sa veľmi páči 🙂

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz