Ahojte mamky ktore mate doma esterky....kedy oslavujete meniny?? Dakujem 😉
známy majú Ester a oslavujú 19.12. , ale to je asi podľa českého kalendára
Ester je Estera skrátene... len má zapísané Ester... určite majú meniny v jeden deň 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@evakoc asi ako chcete, myslím, že to nie je striktne dane, alebo slávte v oba dní a máš pokoj... Skus ešte pohľadať Esterka🤪
@maciatkolulu chcela som vediet nazor lebo poznam par krat sa mi stalo pri inych menach ze som gratulovala uvediem to na priklade ester a estera....
Ze som gratulovala ester v den ked slavila estera a dost to tej osobe vadilo v zmysle ze ja nesom estera ale ester...a zas na druhej strane ked to budeme slavit podla cr kalendara tak jej nikto nezablahozela lebo nebudu vediet ze ma meniny 😂
@evakoc noo, problem😉, koľko má Ester rokov?
@maciatkolulu no este nema....este sme "v cakacke" ale meno sa mi paci 😇
mam krstnu dceru Ester a uz 20 rokov oslavujeme meniny 12.4
Dakujem baby za nazory 😉👍
Aj my máme Ester a oslavuje 12.4.
Meno Estera sa u nás objavilo (neviem rok, ale minimálne pred 40 rokmi, ak nie skôr, dosť sme sa na tom bavili), keď jazykovedci zahlásili, že ženské mená majú končiť na -a. Zrazu boli Ester - Estera, Dagmar - Dagmara...
My máme Miriam a tá tiež v kalendári nie je, len Miriama. Ale oslavujeme vtedy, 8.9. Inak má meniny len v českom, 5.11.
@evakoc ak je raz v našom kalendári Estera 12.4.. Nevidím dôvod hľadať iný dátum mením a zbytočne pliesť okolie a samotnú nositeľku tohto mena. Presne ako uvádzajú baby s inými menami. My sme Slováci a nie Česi, žeby sme sa riadili ich kalendárom a meninami, ak máme slovenský tvar v kalendári 😉.
@riamia91 tak sú mená, ktoré sú len v českom a majú ich Slováci...sama mám Radka...takže meniny oslavujem 14.9. podľa českého ..a nie na radomiru alebo Radoslavu...
Ahoj ja som Ester a vždy oslavujem 24.5 podľa španielskeho kalendára už od mala ale každý to ma inak ak si dáš na internet meniny Ester nájde ti veľa dátumov s viacerých kalendárov ci nórsky český španielsky Taliansky deň menin si môžete vybrať v dáka výnimočnosti v slovenskom kalendári je len Estera a to NIEJE A NIKDY NEBUDE TO ISTE stojím si za tým vždy keď mám rád na rodnom liste Ester tak som Ester a nie Ester každý sa k tomu však stavia inak
Mám dobrú kamarátku Ester, gratulujeme jej a oslavuje 12.4.... máme to tak aj v kalendári pri tom dátume - Ester, Estera 🙂