Ahojte mamičky, čo hovoríte na mená pre dvojičky - Karolína a Paulína? Veľmi sa nám páčia, ale neviem, či nebudú rušivé tie podobné koncovky alebo to bude ok.
Pozri si ake mena maju moji synovia a to dvojičky niesu 🤣 ale Karolina Paulína veľmi krásne mená neváhala by som.
V pohode, krasne mena nahodou ... my mame dvojicky Soňu a Táňu (nie Tatianu)
Vždy som chcela tieto mená pre dvojičky ❤️
Nahodou pekne. Ale nebudete ich volat Kaja a Paja,ci? 😳
Taryn a Minken
Sú to pekné mená, kľudne dajte.
Kludne, pekné mená. Moji známi majú Danka a Janka 🙂 a ešte Ela a Nela,
Pekne mena, este mozno karolina a kristina by mohla byt pekna kombinacia
Mne sa to paci 🙂
Podla mňa pekná kombinácia - poznám dvojičky Paulínku a Natálku, tiež pekná dvojica mien
👌🏿👌🏿👌🏿👌🏿
Aj podľa mňa sa to k sebe hodí.. My máme Elišku a Júliu.. Hovoríme im Eli a Juli 😊.. A každý sa mi do mien montoval, že sa to k sebe nehodí 🤷♀️..
akože pekné, len ja mám stále v hlave jednu ženu, čo svoju dcéru Karolínu volala: Karoľa a to je za mna hrozné, ja by som dala skor nejaké kratšie mená napr. Olívia a Júlia
Inak teraz ma napadlo, že kamoška má dcéry, síce nie dvojičky, Karolínku a Paulínku a volá ich buď celým menom alebo Kajka a Pauli.
Pekne mena ja poznam AnnuMariu a MariAnnu.🤗
Pekne mena 🙂 .. sestra má Karin a lucku
Švagriná má Sabinu a Paulinu
Krasne mena ja poznam Lauru a Lenku tiez pekne
A čo tak Anka a Hanka? V jeden deň meniny 😊
Mne sa paci, ked sa mena dvojiciek k sebe hodia 🙂 za mna moze byt
@daniela2202 to by pri výslovnosti dosť splývalo
Veľmi pekne 💕 určite by som dala...
Viem že kolegyňa má domu Renátu a Paulínu, ale nikdy mi to moc nepasovalo... Karolína a Paulína je podľa mňa omnoho krajšie.
Niekde som myslím aj počula že boli Peťka a Paťka 😅😂 Nechápem....
Ešte som niekde začula (ale to je už dievča a chlapec) že dievča bolo Anna a chlapec Thomas.. nikdy nepochopím 🍀🤯
Natália a Amália môžte ich volať Natálka a Amálka