Zistili sme že budeme mat chlapca 😅 ešte mame casu dosť ale tak o mene už rozmýšľame troska ..
pre dievča sme mali niekoľko mien ale pre chlapca 0 bodov
Nepáčia sa mi moc take že: Mateo, teo, Samko, sebko, tobi .. mám pocit že ich je strašne veľa
Nepáčia sa mi však take tie úplne klasiky: Karol Jano, Fero.
Toez niesom za take úplne cudzie mená..
Som stratena 😂😂 aké mena majú vaši chlapci ?
Mne sa páči Viliam. 💘
Adam, Šimon, Richard, Matúš, Marek, Martin, Viliam, Eduard, Filip
Patrik, Róbert, Richard, Viktor, Andrej
Zatiaľ iba vysnívané, ale moja topka dlhé roky je Dávid, páči sa mi napríklad aj Filip, Oliver a ten Samuel, ktorý tebe nie 😀 zobrala by som kalendár a listovala spolu, keď chceš slovenské meno, nikto tu asi s ničím iným ako nájdeš tam nepríde 🙂
Máme Félixa a lepšie sme vybrať nemohli 🤍
Moje najobľúbenejšie meno je David. Ale páči sa mi aj Oliver, Teodor.
Moji chlapci sú Martin Jakub Samuel Tomáš Marek
Ja mam chlapceka a vola sa Axel
Bruno,Tristan,Adrian,Emanuel,Felix,Sebastian,Robin,
Náš najmladší je Bruno Gabriel... univerzalne krásne meno neexistuje, musí ta proste chytit za srdce a aj sa hodiť k priezvisku. A na Slovensku fakt vyberať aj tak, aby sa to meno nezdrobnovalo, alebo sa ti zdrobnenina mena pacila. Lebo sa tomu bohužiaľ fakt nevyhnes...lebo napríklad Sebastian je krásne, ale Sebinko už nie. A tak je to s vela menami...
Pre mňa sú Daniel a Viliam top mená.😊
@anjelicek26 Ano presne, starsi syn má presne take meno ktoré sa nedá až tak zdrobnovat, take nejake by som chcela aj pre druhého 😃 a ako píšeš, musí ma to chytiť za srdce .. asi tomu necham čas 😂 pri prvom sme meno vymysleli na poslednú chvíľu 😂
Budeme mať Olivera ❤️, chcela som Artura, ale otec ani za svet.
Môj bol v porodnici ešte dva dni bez mena,už na nás krivo pozerali😅🤣
Mam doma Richarda a Viktora, brat ma Patrika a Daniela
U nás bude Marko/Marek, tomu sa nedá povedať škaredo,ďalej sú klasické ktoré sa tiež nedajú škaredo povedať a nič nepokaziš Matuš,Šimon,Ondrej,Adian ,Lukáš,Timotej,Tobiaš,Tadeaš,..
Môj je Gabriel, Gabko, Gabuško, Gabušik 😊… ale keďže je už veľký, tak pre kamošov je Gabo 😃
A ako sa volá váš prvý?
@h2 prvý je Boris 🙂
K Borisovi mi ide Roman 🙂
Hmm, Roman nieje úplne zle ale, no, zapisujem a uvidíme 😂
A Adam by bol fajn len toho má svagrina 😃
Máme Huga 🙂
Daniel, Peter,...
Mne sa páči Tibor a Igor .Ani nie tak pre dieťa,skôr pre muža v dospelosti.🙂
Matus?
Podla mba ich je malo
Jakubko,Jurko,Jonaš
Daniel, René