Mená Kordélia, Lesia, Nana, Oxana a Izidora

14. feb 2022

Páčia sa nám tieto netradičné mená, ale nevieme sa rozhodnúť - Kordélia/Kornélia, Lesia, Nana, Oxana a Izidora. ♥️ Ktoré sa vám páči najviac?

dennynkoo13
14. feb 2022

Kordelia a Lesia sú krásne mena

karhu
14. feb 2022

lesia

huginko
14. feb 2022

Nana je otras...za mna Lesia a Oxana

janulik2008
14. feb 2022

Nana ma volajú doma, malá ma tak pomenovala a odvtedy ma tak volajú. Inak som Jana 😀😀😀 a to je Nana, Nanka nechápem ako k tomu prišli 😀😀😀 ako meno by som to dieťaťu nedala

adula12
14. feb 2022

Nana a Izidora urcite nie. To bude na smiech ostatnym detom. Kordelia znie divne, budu si to pliest s Korneliou. Z tychto mien za mna Oxana, znie to tak "vznesene".

savoya
14. feb 2022

Oxana

zuzikak
14. feb 2022

mas nejake dieta v rodine ? Alebo kamaratkine ? daj mu nech vyslovi Oxana, Kornelia. Kordelia. Uvidis ako sa s tym bude vediet dieta stotoznit. Zazila som tiez taku situaciu, kde sa hral chlapcek na ihrisku a pytali sa ho ako sa vola. Zvrtol sa na pate a utekal k mame so slovami "mama ako sa to volaaam ? " Mama mu odpovedala Christopher (ph citaj ako f). Chuda male bol z toho hotovy. Takze skus no..Inak predpokladam, ze deti v skolke si jazyk lamat nebudu. Bud ju budu pre mene Kornelia/Kordelia volat Kora alebo ju nebudu oslovovat vobec. (take sme zazili pri znamej s menom Lukrecia. Deti si to nevedeli zapamatat. Nana a Lesia je ako meno pre psa - prepac. 🙂

zuzanazu85
14. feb 2022

Z týchto asi Kornélia mne osobne najviac. Familiárne by bola Kora. Už menej Lesia-Lesi,Oxana-Oxi atď.

karolinakr
14. feb 2022

Keby ma matka pomenovala Kornelia/Kordelia Izidora tak sa dam premenovať v super rychlom konaní

astrid_
14. feb 2022

Nana je v skandinavii mega popularna, takze preco nie. Za mna najkrajsie z tychto Lesia a Kornelia, to sa dobre skracuje na Kora alebo Nela. Aj Oxana fajn.
@zuzikak snad nebudu pre dieta vyberat meno podla toho, co sa dobre vyslovuje v tomto veku 🤐
Vyber to, ktore sa vam najviac paci a nevsimaj si nazory inych, aj tak sa vsetkym nezavdacis 😉

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia7933
14. feb 2022

za mna tiez ani jedno...poznam aj krajsie mena teda 🙂

zuzanazu85
14. feb 2022

Každému sa niečo iné páči. Sú to ale netypické mená. Moje naj Olívia a Matias. 😊

nikusiak9
14. feb 2022

lesia mame ucitelku a volaju ju lesi

adula12
14. feb 2022

zalezi aj od priezviska (uznaj, ze Esmeralda Lakatošova nie je to prave orechove), ci muz je zahranicny, ci zijes v zahranici, atd.
ja osobne by som dala detom mena, ktore su neutralne a su normalne u nas a daju sa vyslovit/maju podobu aj v zahranici.

lucia7933
14. feb 2022

neviem preco ale mne pride Lesi..meno pre psíka 😂

mpg
14. feb 2022

@astrid_ Aj ja som poznala Kornéliu a volali ju Nela, Nelka. Ale sú aj krajšie mená ako tieto.

terry2003
14. feb 2022

Lesia. Nana je prezývka pre starú mamu. Používa sa v USA.

belllinka
14. feb 2022

Autorka bude určite zas ďalšia Zuzka alebo Janka 🙂 čo má traumu zo svojho všedného mena 🙂 Ako prepáč, ale Izidora, Kordélia... des

evka258
14. feb 2022

Ani jedno

ibrunova
14. feb 2022

Izidora? Chúďa dieťa.

zuzanazu85
14. feb 2022

To skôr Izabela ,Izi familiárne ☺️

macilaci
14. feb 2022

Pre mňa z týchto Oxana.

terry2003
14. feb 2022

Namiesto tej Oxany by som dala Roxana.

autor
14. feb 2022

@belllinka Volám sa Dália... Proste sa mi páči netradičné mená...

mariejenka
14. feb 2022

Z týchto za mňa ani jedno, este Oxana, ale to je cisto ruské meno, akoze nic proti. Korneliu poznám, voláme.ju všetci Nela,aj sama sa tak predstavuje.

vilma7
14. feb 2022

Za mňa tiež ani jedno.

dzulli1980
14. feb 2022

Och nič v zlom, je to každého osobná vec, ale za mňa ani jedno.

eeffka
14. feb 2022

@janulik2008 na zapade volaju jana bezne Ňaňo

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz