Páčia sa vám?
Krasne mena. Ja si myslím, ze každé meno pre dieťa má niečo pekné do seba. A ked sa Vam páčia na ostatných sa môžte vykašľať
Nie.
Máme Damiána, za mňa krásne meno 🙂
Bianka aj hej, aj keď osobne by som ho nedala a Damián sa mi nepáči.
Damián nie, ale to mám menší predsudok zo školy a Bianka pekné. Kamoška má malú ročnú Bianku 🍀
Nie a nie
Áno, pekne mená.... mne sa rozum zastavuje z názoru, že sa mená dávali pred 10 rokmi a to už akože neexistuju
???? už ich vyskrtli z kalendára????? 🤣🤣🤣🤣 Podla mňa je odveci dávať zahraničné mená, ktoré ani niesu v kalendári, ale to len Slováci toto dokážu. Noel, Siah, Liam.....no to akože kedy oslavujú tie deti meniny??? A co tak minulý rok Adam a tento rok Jakub to sa tiež dávali pred 100 rokmi a dávajú sa stále ✌️
krasne mena🙂 ked sa vám pačia ostatných neriešte 🍀
@nikka88 tiež sa mi pozastavuje rozum nad tým že sa to dávalo pred takými rokmi 😂nakoľko všetko sa zase opäť vracia
Ja mam dvojmesacnu Bianku😊 a aspoň ich nebude v triede 30 s rovnakým menom ....
Máme doma 6 ročnú Bianku ❤️ a veru že, inú Bianku nepoznáme
Ak sa ti páčia, kľudne 😊
Ja mám 11 ročnú Biancu 🐕, takže ja by som dať nemohla, ale je to pekné meno.
Len v poslednej dobe som v okolí už 3 deti zaznamenala s takým menom (ale samozrejme s K, Bianka).
Damián sa mi spája s deťmi, ktoré som učila v škole, boli to oriešok deti, takže tomu by som sa tiež osobne vyhla 😂
@nikka88 máš pravdu, len Slováci toto dokážu. Ale nie dávať zahraničné mená, to je naopak v zahraničí úplne bežné, ale riešiť mená druhých. Ako včera v jednej diskusii, že meno Alexej nie je v súčasnosti vhodné. Chudáci všetci Ivanovia, Igorovia teraz, o Vladimiroch radšej ani nehovorím 😅 Inak tipujem, že ani ten Damián nie je v našom kalendári nejak extra dlho.
Autorka, rozhoduj sa v prvom rade podľa seba a otca dieťaťa. Dôležité je len, aby ste sa na nich zhodli vy dvaja. Sú to úplne normálne použiteľné mená kdekoľvek vo svete, priznám sa, že ja mám voči tomu Damianovi osobné predsudky 😁.
Bianka ano, Damián nie. To meno sa mi spolu s menom Dávid az protivi.
Obe su pekne.
Obe krásne mena 🙂
Damian sa mne absolutne nepaci, Bianka tiez nie.
tak to potom ked sa pouzivalo pred 15 rokmi co potom taky jozef alebo maria alebo peter, juraj ... to sa tiez davalo pred x rokmi vratane martina, jany atd.
my mame damiana. hodi sa malemu. a horor som videla viac krat a nespajam si ho s nim. inak je t aj normalne svate meno takze ani s krstom nebol problem
Pre mňa synonym zla je Damián..nepýtaj sa,neviem prečo, nepáči sa mi vôbec.. Bianka je oekne meno,moja najlepšia kamoška je Bianka,väčšinou ju tak ľudia aj volajú, ja ju volám Bia ,Biusik,Biuša..meno je to pekne
Damián sa mi páči, keby bola naša Lilly chlapec, tak je Damián. Ale Bianka, to mi nejak moc nejde.
Bianka ano, Damian nie
Damián nie
Aj ja mám Damiána pre mna krásne meno
Bianka je super
@vkatush rovnako to mám s tým Damianom i Ja. Čo meno Damián, to veľká "katastrofa", píšem uvodzovky lebo deti sa menia, rastú, vyvíjajú sa a keď sme riešili meno pre naše dieťatko, tak som jednoducho nemohla dať také, s ktorým sa mi spája nejaké dieťa v triede a situácie k tomu 🙈
@simonatom našťastie jeden bol výnimka, že zo začiatku fakt problémy, čo som riešila s viacerými učiteľmi a rodičmi, ale našli sme si k sebe cestu a ukázal aj svoje skryté úžasné stránky ❤️
Ale ako učiteľka prídeš do kontaktu s toľkými žiakmi a menami, že vybrať potom meno pre svoje je umenie 😂
Dcéra sa volá Bianka takže mne sa to meno veľmi páči
A v rodine máme aj Damiana
Vám sa páčia tie mena?
Neviem jedno nepochopím načo človek si pýta názor na meno šak dám meno deťom také aké sa mne páči
celkom OK
Bianka sa dávala pred 15 - 17 rokmi...