Mená Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora

8. jún 2023

Ktoré z týchto mien sa vám páči najviac???
Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora

lienocka9793
8. jún 2023

Iris alebo Luna

pribinak
8. jún 2023

Žiadne. Musela by som žiť mimo Slovensko, aby som si nejaké vybrala

lindous
8. jún 2023

Ak si musím vybrať, tak Ava, prípadne Luna... a teda po Kardashiankách by som meno fakt nechcela mať 😅

peter0123
8. jún 2023

Mame doma Lunu, zlatučké šteniatko labradora. Ako meno dieťaťa vani jedno

nika_val
8. jún 2023

Ava je pekne meno ale na slovensku by ju všetci volali Ava a nie Ejva ako sa to vyslovovat spravne ..tym som si ista na 100%

divokykonik
8. jún 2023

Eh, asi Auroru by som dala, keby si mám vybrať z tých mien. Ale chválabohu existujú aj iné. 😀

paciko9
8. jún 2023

@nika_val No Ava je krasne meno, my mame v rodine Avu a vsetci ju volame Ejva alebo Ejvi

aeruginosa
8. jún 2023

Iris 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
8. jún 2023

Ani jedno, všetky sú zahraničné a rozprávkové.

guiseppinka
8. jún 2023

Ak uz tak Lunu by som zmenila na Loona. Luna mi pride naozaj meno pre psa...

miadi
8. jún 2023

Tazky vyber Kardashian’s mena nemusim 😆Luna z HP sa mi pacila ak budes mat mega blond dieta preco nie 😁Afroditi je kulturne nevhodne Iba ak by bol otec Egyptian tak ok.. Aurora bola ruska lod bojova raz som ju videla v Saint Petersburg. Iris hmm 🤔 Ava old Hollywood ale to uz rovno Mozes dat Eva.

abdn16
8. jún 2023

Ak by som byvala mimo SK a ziadne ine mena by neexistovali, tak Ava a Kylie.

zorkahorka
8. jún 2023

Ani jedno 🙈

lenuska0075
8. jún 2023

Syn má v škôlke spolužiačku Lunu. Krásne dievčatko, jej sa to meno veľmi hodí.

emily_666
8. jún 2023

Uprimne ani jedno. Ale ide o tvoje dieta, tak sa nepytaj na konovi na nazor. Bud sa ti niektore paci alebo nie.

iwesska
8. jún 2023

Afroditi Balažova bude top👌Alebo Kendall Hrušková👌

simsalabim
8. jún 2023

Ava. Mimo SR asi Aurora, len tu mam s tym menom spojene take komunisticke asociacie.

autor
8. jún 2023

@iwesska Nemáme slovenské priezvisko😀

kamatopo
8. jún 2023

@iwesska 😂😂😂😂👍

miadi
8. jún 2023

Sak povedz muzovi nech vyberie jedno ked ty si nevieS vybrat. Mas tu take extravagantne mena ze treba ratat s tym ze druhym sa pacit nemusia. Hlavne sa maju pacit vam rodicom ostatni si uz zvyknu. 😉

dzejsik
8. jún 2023

nepouzila by som z nich ani jedno

zelenakobyla123
8. jún 2023

Aurora a Luna sú naozaj, naozaj nádherné mená, Aurora sa hovorí polárnej žiare a Luna mesiacu🥹 Keby som chcela deti a mala dcéru, určite by mala jedno z týchto mien🫶🏻 nenechajte sa odbiť trápnymi komentármi zakomplexovaných žien😀

mimer
8. jún 2023

Aurora mi doma nepreslo ale za mna toto menu a Luna je tiez krasne 🙂

thoughtfulweirdo
8. jún 2023

Mne sa veľmi páči Aurora 😍 ostatné vôbec

eba7
8. jún 2023

Mne sa velmi paci Ava, ale nedala by som ho na Slovensku, kvoli vyslovnosti. Z uvedenych by som vybrala Lunu alebo Auroru.

2006_1211
8. jún 2023

Kendall

rorino
8. jún 2023

Ani jedno,ale ak by už muselo byť tak mesiac

svetlonos
8. jún 2023

Aurora je nadherne meno a zrovna na SK k zahranicnemu priezvysku by som ho dala. U nas ho vybral muz ako druhe meno, keby mame dcerku. Zijeme mimo sk a tu vyslovuju r akoby vsetci račkovali 🫤 To neznie moc pekne tu z tohobdovodu. Ake na SK by som dala hned😀 A aj Luna je pekne.

struhanka
8. jún 2023

Iris je nádherné meno. Následne Aurora.