Ktoré z týchto mien sa vám páči najviac???
Ava, Kendall, Kylie, Luna, Iris, Afroditi, Aurora
Žiadne. Musela by som žiť mimo Slovensko, aby som si nejaké vybrala
Ak si musím vybrať, tak Ava, prípadne Luna... a teda po Kardashiankách by som meno fakt nechcela mať 😅
Mame doma Lunu, zlatučké šteniatko labradora. Ako meno dieťaťa vani jedno
Ava je pekne meno ale na slovensku by ju všetci volali Ava a nie Ejva ako sa to vyslovovat spravne ..tym som si ista na 100%
Eh, asi Auroru by som dala, keby si mám vybrať z tých mien. Ale chválabohu existujú aj iné. 😀
Iris 🙂
Ani jedno, všetky sú zahraničné a rozprávkové.
Ak uz tak Lunu by som zmenila na Loona. Luna mi pride naozaj meno pre psa...
Tazky vyber Kardashian’s mena nemusim 😆Luna z HP sa mi pacila ak budes mat mega blond dieta preco nie 😁Afroditi je kulturne nevhodne Iba ak by bol otec Egyptian tak ok.. Aurora bola ruska lod bojova raz som ju videla v Saint Petersburg. Iris hmm 🤔 Ava old Hollywood ale to uz rovno Mozes dat Eva.
Ak by som byvala mimo SK a ziadne ine mena by neexistovali, tak Ava a Kylie.
Ani jedno 🙈
Syn má v škôlke spolužiačku Lunu. Krásne dievčatko, jej sa to meno veľmi hodí.
Uprimne ani jedno. Ale ide o tvoje dieta, tak sa nepytaj na konovi na nazor. Bud sa ti niektore paci alebo nie.
Afroditi Balažova bude top👌Alebo Kendall Hrušková👌
Ava. Mimo SR asi Aurora, len tu mam s tym menom spojene take komunisticke asociacie.
@iwesska Nemáme slovenské priezvisko😀
Sak povedz muzovi nech vyberie jedno ked ty si nevieS vybrat. Mas tu take extravagantne mena ze treba ratat s tym ze druhym sa pacit nemusia. Hlavne sa maju pacit vam rodicom ostatni si uz zvyknu. 😉
nepouzila by som z nich ani jedno
Aurora a Luna sú naozaj, naozaj nádherné mená, Aurora sa hovorí polárnej žiare a Luna mesiacu🥹 Keby som chcela deti a mala dcéru, určite by mala jedno z týchto mien🫶🏻 nenechajte sa odbiť trápnymi komentármi zakomplexovaných žien😀
Aurora mi doma nepreslo ale za mna toto menu a Luna je tiez krasne 🙂
Mne sa veľmi páči Aurora 😍 ostatné vôbec
Mne sa velmi paci Ava, ale nedala by som ho na Slovensku, kvoli vyslovnosti. Z uvedenych by som vybrala Lunu alebo Auroru.
Kendall
Ani jedno,ale ak by už muselo byť tak mesiac
Aurora je nadherne meno a zrovna na SK k zahranicnemu priezvysku by som ho dala. U nas ho vybral muz ako druhe meno, keby mame dcerku. Zijeme mimo sk a tu vyslovuju r akoby vsetci račkovali 🫤 To neznie moc pekne tu z tohobdovodu. Ake na SK by som dala hned😀 A aj Luna je pekne.
Iris je nádherné meno. Následne Aurora.
Iris alebo Luna