Ahojte babenky v decembri mám termín 😍 a čakáme dievčatko lenže problém je že sa nevieme zhodnúť na mene.
Chcela som dať buď Lejla alebo Romana a ani jedno sa môjmu mužovi nepáči. 🤨🤨
Tak som zvolila buď Melisa, Elisa alebo Lara tak čo vy na to? Snáď nie sú blbé tie mená...
Ani mne sa nepaci ani jedno :/
Mne sa z tohto výberu nepáči ani jedno. Ja som za slovenské mená. Ale dohodnúť sa musíte vy s mužom.
Zo všetkých čo si vymenovala sa mne osobne páči iba Romana ... z tých 3 ak mám vybrať jedno, tak Lara, ale nebola by to určite moja voľba ... ale tú voľbu robíte vy, nie ja ... tvoj manžel čo hovorí na tie ďalšie alebo aké sa páči jemu ?
@denisa9724 Mne sa nepáčia tieto mená. A ďakujte manželovi. Lejla mne stále ako meno pre striptérku či herečku vo filmoch ľahkých mravov príde.
Melissa - s dvomi s.
Lara
@denisa9724 Zo všetkých vymenovaných Romana. Keď tá nie, tak z tých zvyšných troch Melisa. Ale radšej skúste ešte pohľadať iné.
@denisa9724 juj, hľadajte dalej
Asi Melissa. Lejla a Lara sú mena ako pre psov
Ani jedno.
@jaja20 Nie s jedným
@denisa9724 Elisa je krásne meno
@denisa9724 za mňa Melisa, krásne meno, aj pre dospelú babu a môžete ju volat Mel, Meli, Eli, Lisa...super
@denisa9724 ani jedno...namiesto Elisa Eliška?
Melisa
Melisa 🙂
@denisa9724 za mňa Romana 🙂
Za mňa Elisa, krásne a neokukané meno 🙂
Melisa je už dosť rozšírené, skôr Elisa by som dala ;) alebo krajšia verzia Elisse
Ja som mala deti v tabore lejlu a aj lili a elis čista katastrofa. Lara ako pre psa. Takže hľadajte ďalej
@denisa9724 Tak nevieme to hlavné (co chápem), čiže tvoje priezvisko. Podľa mňa, meno má pekne "hrať" s priezviskom. K našim slovenským priezviskám sa tie exotické mená vôbec nehodia. Z toho, čo si napísala je pekné meno len Romana 🙂
Elisa ale jedine k zahranicnemu priezvisku.
@denisa9724 Lara určite nie. Ani ostatné. Skúste vymyslieť ďalšie mená najlepšie slovenské, aby sa páčilo meno aj samotnému bábätku 😊
Melisa
Ja mám Melissku 🙂 pre mňa najkrajšie meno
@denisa9724 Elisa 😉mne sa veľmi páči
Okrem Romany su za mna vsetku otrasne.. ale zvazujem teda k slovenskemu priezvisku.. ak ste zahranicni,tak Melisa je fajn, pripomina mi to vonavu medovku
@denisa9724 mne osobne sa ani jedno nepáči. Mne sa páčia normálne pekne slovenské mena