Maxímilian, Dominik, Alexander.Dakujem .Alebo teda čo vo vás vzbudzujú tieto mena ,
Tak pre mňa najkrajšie je Dominik, potom Alexander a až potom Maximilián.
Alexander
Alexander
Nevzbudzujú vo mne nič, sú to normálne mužské mená najviac sa mi páči Alexander
Alexander
Dominik strašne
Alexander
Maximilian sa mi nepaci,ale Maxim ano.
@macikovaiveta strašne pekne, alebo strašne?)
Pre dospelého? Asi Dominik
Alexander sa mi páči .Maximilián to sa mi nepáči vôbec a Dominik malú sme suseda s tým meno a volali ho Domino
Alexander. Maximilián je podľa mňa pridlhé a Dominik príšerné v akokoľvek veku.
Alexander
Pre dospelého muža Dominik nieee.. Znie to blbo. Druhé dve mená su ôk.
Pred mesiacom mi prišiel chlapík z poisťovne obhliadnut auto.. Vekovo okolo 35ky tipujem, potetovany, i keď celkom sympos, no keď som videla v papieroch potom meno Dominik, absolútne mi to k takému dospelému chlapovi nešlo, a ešte k takémuto typu (potetovany).
mne sa nepaci ani jedno..ale z tychto je asi naj dominic... alexov a maxov je plno a uz mam na ne alergiu
Dominik
Z týchto mien Alexander (ale nie Alex). To meno na mňa pôsobí ako silné. Maximilián sa mi vôbec nepáči a Dominik sa mi nehodí pre dospelého muža.
Neviem ktoré najkrajšie, ale pre mna fakt najhoršie Dominik
Dominik sa mi absolútne nehodí k dospelému mužovi , znie tak zšentile, Maximilián a Alexander znejú Ok, aj keď mne osobne sa nepáčia
Pre dospeleho za mna len Alexander
Ja neviem, pre mna je meno Dominik meno pre maleho chlapca.
Dominik je krásne meno
Dominik sa mi pre dospelého chlapa vôbec nehodí, Alexander je neutrálne pre mňa, Maximilián môže byť.
Nechápem prečo sa vám Dominik pre dospelého muža nehodí. Mne sa z týchto 3 mien najviac páči Dominik.
Dominik
Alexander. Dominik je ako už písali baby pekné pre malého chlapca, ale k dospelému mužovi sa ani mne nehodí. A Maximilián sa mi nepáči. Ešte keď tak Maxim.
Všetky sú super.
dominik
Z tychto Alexander.