Maxímilian, Dominik, Alexander.Dakujem .Alebo teda čo vo vás vzbudzujú tieto mena ,
Tak pre mňa najkrajšie je Dominik, potom Alexander a až potom Maximilián.
Alexander
Alexander
Nevzbudzujú vo mne nič, sú to normálne mužské mená 🙂 najviac sa mi páči Alexander
Alexander
Dominik strašne
Alexander
Maximilian sa mi nepaci,ale Maxim ano.
@macikovaiveta strašne pekne, alebo strašne?)
Pre dospelého? Asi Dominik
Alexander sa mi páči .Maximilián to sa mi nepáči vôbec a Dominik malú sme suseda s tým meno a volali ho Domino
Alexander. Maximilián je podľa mňa pridlhé a Dominik príšerné v akokoľvek veku.
Alexander
Pre dospelého muža Dominik nieee.. Znie to blbo. Druhé dve mená su ôk.
Pred mesiacom mi prišiel chlapík z poisťovne obhliadnut auto.. Vekovo okolo 35ky tipujem, potetovany, i keď celkom sympos, no keď som videla v papieroch potom meno Dominik, absolútne mi to k takému dospelému chlapovi nešlo, a ešte k takémuto typu (potetovany).
mne sa nepaci ani jedno..ale z tychto je asi naj dominic... alexov a maxov je plno a uz mam na ne alergiu
Dominik
Z týchto mien Alexander (ale nie Alex). To meno na mňa pôsobí ako silné. Maximilián sa mi vôbec nepáči a Dominik sa mi nehodí pre dospelého muža.
Neviem ktoré najkrajšie, ale pre mna fakt najhoršie Dominik
Dominik sa mi absolútne nehodí k dospelému mužovi , znie tak zšentile, Maximilián a Alexander znejú Ok, aj keď mne osobne sa nepáčia
Pre dospeleho za mna len Alexander
Ja neviem, pre mna je meno Dominik meno pre maleho chlapca.
Dominik je krásne meno 🤗
Dominik sa mi pre dospelého chlapa vôbec nehodí, Alexander je neutrálne pre mňa, Maximilián môže byť.
Nechápem prečo sa vám Dominik pre dospelého muža nehodí. Mne sa z týchto 3 mien najviac páči Dominik. 🙂
Dominik
Alexander. Dominik je ako už písali baby pekné pre malého chlapca, ale k dospelému mužovi sa ani mne nehodí. A Maximilián sa mi nepáči. Ešte keď tak Maxim.
Všetky sú super.
🏠 dominik
Z tychto Alexander.