Prosím vás, ktoré z týchto dvoch mien sa vám viac pozdáva a prečo? Mne sa veľmi páči Daniel, ale pár ľudí malo blbé narážky, že je to jeleň🙄😃.. a Matúš je krásne, ale zdá sa mi, že tých je celkom dosť u nás..
Oby dve mená sú krásne
Daniel 🙂 vzdy sa mi pacili mena Daniel, Daniela
Matúš
Daniel(:
Daniel...nechápem sú spojitosť s jeleňom.
My máme Daniela a nikto ho ešte nenazval jeleňom a veru Matúšov je už dosť, ale nevidím to ako prekážku 🙂
Matúš 😍
Daniel a Keby aj je to krasne vznesene zviera. Ked to neni potkan ci nieco nechutne 😂
Za mňa Matúš 🤗
Matúš
Povedz si 5x rýchlo za sebou meno a priezvisko. Čo ti bude lepšie znieť, to si vyber. Na blbé poznámky sa vykašli, na každé meno sa dá niečo nájsť.
Určite Matúš 👍
Mne sa páči viac Matúš
Daniel
Matúš
Mne sa páčia oba, moji dvaja zaťkovia sú nositeľmi týchto mien 😍
Za mna Daniel, ale v tomto tvare, bez skratiek a zdrobnenin. Aj z praktickeho hladiska - je medzinarodne, kym Matus ma diakritiku
Daniela budu volat Dano. (zs, ss a neskor). Menšieho Danko. Si s tym ok?
Obe mena su pekne. Este zvaz Martin ak sa ti zda Matusov vela ;)
Meno svojmu dieťaťu máš vybrať ty a otec dieťaťa. Každý mal nárok dať svojmu dieťaťu meno aké chcel. Aj naši rodičia, aj tvoja neter alebo synovec sa volá tak, ako chceli jeho rodičia. Nerozumiem tomu, prečo každý cíti potrebu sa vyjadriť, či je meno pekné alebo nie. Ako to si fakt kamoška myslí, že ked mi povie, že sa jej to nepáči, že poviem ach bože, tak idem hľadať iné? Daj, aké sa ti páči a ľudí nerieš. Nespokojní si vždy niečo nájdu
Mne sa páčia obe manžel je Daniel ja ho aj tak volám a väčšinou je dano.nik ho nedáva do spojitosti s danielom.Bratranec je Matúš keď sme boli mali sme ho volali Mato neskôr som nevedela pochopiť že z Maťa je Matúš vždy som Maťa dávala k Martinovi ako malá 🤷
Mne sa páčia obe, ale viac by som sa priklonil à k Matúšovi, aj keď napr k môjmu priezvisku by sa hodil viac Daniel
Daniel za mna 🙂, na mene Matus neznasam, ked niekto povie Matko, to je uplne ine meno vzdy ma to vytoci, ked chcem dieta tak volat dam mu meno Martin
Daniel 🙂
Daniel🙂
Ja mam Matuska, takze volba jasna 🙂
Obe sú fajn, ale meno Matúš mne nič nehovorí, zato o Danielovi by som tiež uvažovala.
Mne sa viac paci Matúš 🙂 osobne sa mi nepáči daniel (danko) ani sama neviem prečo proste sa mi nepáči 🙂 ale rozhodnutie je na tebe samozrejme