Ahojte, máte v okolí veľa Haniek? My ani jednu a veľmi sa nám to meno páči, no odrádza ma, keď je nejaké meno na každom kroku ako Sofia alebo Olivia momentálne…No a keď počuvam mená deti v školách/školkach, tak som počula o triede, kde sú 3 Hany😁
Dajte vediet, ako to mate vy 🙂 Vďaka.
Mne sa toto meno velmi páčilo, ale je pravda že teraz je Haniek strašne veľa, aspoň u nás v škôlke. 😀
Nepoznám žiadnu, ale áno zato Olívie poznám teraz 4 malinké😁
U nas v okoli aktualne velmi popularne, len moji dvaja znami maju Hanku a aj na ihrisku casto pocujem 🙂
U nás Hanka nie je žiadna. Zato Aničiek je veľmi veľa. Olivie poznám dve. Jedna má 17 druhá 10.
Okolo mna velmi caste.
Ďakujem baby, vidim, že to je asi fakt individuálne😁
mam v okoli 3 Hanky, doma mam Anicku a je mi uplne jedno ci je toho vela alebo malo. meno sme vyberali ake sa nam pacilo, nie aby bolo dieta jedina Anicka v sirokom okoli 🙂 v skolke nebola cely cas ziadna dalsia Anicka a v prvej triede bum hned 3
@tana85 ďakujeem za skusenosť, asi tiež pojdeme do toho aj napriek tomu, že ich môže byť viac…keď ja už mám pocit, že všetky tie “bežné”, klasické mená sú veľmi časté…keď si pozerám rebríčky najčastejších dievčenských mien, tak sú tam fakt takmer všetky😅😅😅
V mojom okolí je tiež momentálne vcelku populárne, ale napriek tomu sa mi páči a keby sme mali riešiť výber mena, určite je užšom výbere tak či tak 🙂 ono je to fakt o náhode, na strednej som mala 2 spolužiačky s naozaj nezvyčajným menom, ani jedna nepoznala nikoho ďalšieho s takým menom, my sme nikto nepoznali nikoho ďalšieho s takým menom a proste skončili v jednej triede aj tak 😅
My máme teraz dvojtýždňovú Hanku a v okolí nemáme žiadnu inú. Meno sa nám páčilo a hodilo sa k priezvisku, tak sme sa riadili tým.
@lindous
@danielittar
Ďakujem baby 🙏❤️ aj u nás zatiaľ vedie, máme nejaký užší výber 3 mien, ale Hanka je zatiaľ top…inak @danielittar vybrali ste krásne meno, gratulujem k princeznej🥰
Syn má spolužiačku Hanku a to je jediná malá Hanka, ktorú poznám. Potom už len samé staré Hany. 😁
ja mam podla nicku meno, ktore v mojich casoch bolo veeelmi zriedkave a ako introvert som vzdy tuzila mat naopak celkom obycajne meno Katka alebo Zuzka, na skole som sa nevedela stotoznit so svojim menom lebo kazdy si ma hned zapamatal lebo som naozaj bola jedina na skole :( a mama ti pritom myslela dobre, ze nech nie som tuctova
Poznam 2. ;D Je v mode.
Poznám 4 Hanky, všetko deti do 10 rokov.
@tana85 máš krásne meno ;) verím, že si naň teraz hrdá
@doris11 presne tak isto som to mala vzdy aj ja😅 roky dozadu mi sestra povedala, že sa jej páči meno Hana a ja som ju vysmiala🤣🙈
Mám jednu 8 -ročnú doma a v jasliach, 2 materských školách a 2 základných školách bola doteraz a aj stále je iba ona jedna v triede.
Aj u nás veľa Haniek Gretiek
Nasa je Hanka, pozname este par dievcat... Je teraz beznejsie, ale nie na kazdom rohu. Napr brat mal v triede 8 dievcat a 6 z nich sa volalo Maria. U nas v triede boli 3 Marie, 3 Jany, 3 Martiny, 3 Zuzany...
V rodine mame a aj v okolí mame.
Ja mam Hanu, v skolke je jedina a nikoho v nasej obci (cca 3000 obyvatelov) s tym menom nepoznam. Napr. syn ma v triede 3 Tamary
Za mojich školských čias(som ročník 1988) sme počas celej ZS boli v triede tri Veroniky. Mali sme 5 Zuzaniek. Dnes Zuzku už vidíš málokedy a Veronika je dnes tiež zriwdkakedy na ihrisku....tak ako je teraz populárne tak bude hrdá na také prekrásne dievčenské slovenské meno vbusucnosti. A volala by som dcérku Hana nijako skrátené. Chcela som Hanu veľmi ale mám dvoch chalanov🙈
@tana85 krásne meno❤️
To meno nechcem ani počuť a nebudem písať prečo
Mám doma 16 ročnú Hanku, v celom ročníku na gymnáziu sú len dve. Meno som však vyberala bez ohľadu na počet Haniek v okolí. Nedala by som ho iba, ak by bola uz nejaká Hanka v rodine …
Ja nepoznám žiadnu v mojom okolí, je to krásne meno
Ja mam Hanku a veruze v okoli poznam mozno este 1 aj ta ma 5 rokov. 🤷♀️ Je to krasne meno a mam pocit ze skor " vymiera" nez by bolo časté.