Ahojte🙂
Prosím Vás pekne, vyberame meno pre naše bábätko. Obom sa nám páči Adela, no nie sme si 100%ne istí.
Máte niekto doma Adelku? Aká je? Ja viem, že to je individuálne a každá ľudská bytosť je iná, no aj tak ma zaujíma či sa predsa len nenájdu nejaké spoločné povahové črty🙂Zo zaujímavosti som si pozerala vyznam mien a všade píše, že to je taka energybomba 😀
Dakujem!
Moji rodičia sú triezvo rozmýšľajúci ľudia ktorí neveria v takéto somariny a vedia, že meno nepredurčuje povahu dieťaťa ale genetika. ... Keď si prečítaš význam môjho mena tak zistíš, ževraj sa nehodí k môjmu znameniu...tak neviem, pôjdem sa dat premenovať?
môj brat má Adelku, a teda zatiaľ je jedináčik a je taká viac energická, rada sa presadzuje. ale ináč je zlatá
Priatelka ma Adelku. Je velmi dobrosrdecne ale aj plache a bohuzial aj chorlave dievcatko. Ja som chcela Adelku, Anetu a nakoniec mam Alexandru. To meno naozaj casto ma v sebe rozne energie a zazila som uz velmi podobne povahy u ludi s rovnakym menom.
@drobaja kamoška ma Adelu a je to riadne tvrdohlave a protivne dievčisko 😂😂 aj v školke s nou mala problémy, nerobilo jej problém pobiť sa aj s chalanmi, raz sme išli ráno do šatne a moju malú sotila tak, že preletela cez lavičku a z ničoho nič, ani som nestihla zareagovať, ale hovorím, veľa záleží od povahy dieťaťa! Jedna mamička dokonca volala riaditeľovi do školy, už sú teraz prvacky, že ak je s ňou jej mala v triede, tak ju chce preložiť do druhej 🤷♀️ je taka konfliktnejsia no
@drobaja dcerina kamaratka je Adela. Velmi inteligentna, rozhladena, sikovna, ambiciozna. No v kolektive si tazko hlada kanaratov.
Tiez poznam jednu Adelku..to meno sa mi paci, ale dievcatko je velmi energicke, rozlietane a tvrdohlave, neboji sa pobit aj s dievcatami aj s chlapcami a vie si presadit svoj nazor, tiez je ale inteligentna a lahko si nachadza kamosov 😉
tak predsa na tom niečo bude
Kamarátka má Adelu, je veľmi šikovná, veľmi dobre sa učí, milé pekné dievča, akurát v puberte, ale rešpektuje rodičov, nevystraja a nijak neexeluje, je to výchovou.
Poznám jednu Adelku. Rozumná, inteligentná, pokojná, skôr pomalšia.
@drobaja sesternica ma adelku, ma 13, je odmala hanbliva, sikovna, introvert. ale nemyslim, ze je to menom, ma povahu podobnu ako ma jej otec
@drobaja ja mám dcéru Adelku.
Áno je tvrdohlavá,ale je to baran,tak preto... Ináč je veľmi šikovná, dobré sa učí,je veľmi priateľská,rada pomáha,má veľa priateľov.... nemôžem na ňu nič zlé napísať,iba tá tvrdohlavosť a trošku ťažšia puberta bola, kým sa jej zrovnali hormóny,ale to bola aj z časti naša vina,sme sa sťahovali, prerábali ,málo času na detí a ona bola vo veku najväčšej puberty...ale prekonali sme a teraz je to tá najlepšia dcéra...
Ahoj. Ja mam Adelku. Bude mať teraz za pár dní 5mesiacov. Tak ti ešte neviem napísať aká bude povaha. Staršiu mam Anetku, ale keď si ich porovnám zatiaľ, tak Adelka je oproti staršej úžasné dieťatko. Dobrunka, pokojná, bezproblémová. Stále si s mužom vravíme že ju mame za odmenu. Adelke vybrala meno Anetka. Muž chcel Emmu, ja som povedala, že keď už tak Emu. Takže sme sa nezhodli. Ešte sa nám páčila všetkým 3 Júlia, ale mala by medzi meninámi a narodkami rozdiel 2tyzdne. A to som nechcela a vtedy prišla staršia, že jej sa paci Adelka. A tak akosi aj s mužom sme povedali, že veď to je pekne meno a bolo rozhodnuté.
Kamošku mam Adelu a je to jedna vzdelaná a múdra zena.
@sonetta aj moja bola veru zlaté dieťa...
Neplakala,prespala celú noc fakt dieťa za odmenu....ani chora nebyvala.... prvé problémy až v puberte...ale nič nezvládnuteľné...žiaden alkohol,cigy,drogy,sex..iba trochu vzdorovitost, tvrdohlavosť a hľadanie sa.... rýchlo prišlo, rýchlo odišlo....
@drobaja kazde dieta je individualne, dokonca aj surodenci mozu byt a su uplne rozdielne povahy. Takze LEN meno nepredurcuje aky ten clovek povahou bude.