Ahojte baby, potrebovala by som sa poradiť s Menom pre bábätko.
Ja som mala vybraté jedno meno, ale niekto z rodiny ma predbehol ,, a teraz mi to je divne dať to meno .. neni to blízka rodina mne nič v podstate neni. Len je to také no. Myslite že to nemám riešiť? A dať to meno. ?
samozrejme že áno... v pohode meno daj.
u nás v blízkej rodine máme niekoľko mien ktoré sa vyskytujú viackrát - Marián, Eva, Anna, Jozej, Ján, ....
Daj
Vzdy som chcela Elu. Bolo by mi uplne jedno, keby si ju dal hoci aj brat.
Máme v blízkej rodine dvoch Davidov a dve Emy.Nikto to nikdy neriesil
Kľudne by som dala to meno. Vôbec by som sa neriadila pri výbere či už to meno niekto v rodine dal alebo nie
Viem o dvoch bratoch, ktori dali svojim dceram rovnake meno, po svojej mame dokonca. Neriesila by som
Ja som dala synovi meno zhodne s kocurom v rodine 😂
Mne sa stala podobná situácia ale u mňa to je veľmi blízka osoba. Švagriná
Takže neprichádza do úvahy ze by som dala to meno už..no co chvíľu som si poplakala, požadovala a potom sa s tým zmierila
A to to meno pre mňa malo veľký význam vedľajší im sa iba páčilo ..ale čo narobím 😀
Keď to nie je blízka rodina tak ho daj.
@personality moja dcéra pomenovala našu mačku po sebe..😂😂
kedysi sa cele rodiny pomaly rovnako volali, Janko, Jožko, Ferko, Anča, Zuza, Kata a polka dediny mala rovnaké priezviská na malých dedinách - a nikto kvôli tomu neplakal a nerúcal sa
dnes sú rodiny oveľa viac izolované, vaše deti sa možno ani nebudú stretávať časom, nikdy nevieš
je to tvoja a len tvoja vec, nevzdaj sa toho mena, ak sa ti páči
pokial nedal take meno niekto z vasich surodencov, ze budu bratranci, tak preco nie?
Moja sesternica ma tiez Riska a brat ma Miska a aj bratranec ma Miska...toto nie je dovod na ine meno.
Manželov bratranec pomenoval svoje dve deti rovnako ako naše a mňa to napríklad štve 🙈 hlavne preto, že majú rovnaké priezvisko. Bývajú síce na opačnom konci republiky, ale aj tak
Zato jedna kamoška u nás v dedine sa ma pýtala, či by mi vadilo, ak by dali rovnaké meno, ako my a to mi nevadilo 😀
Ak majú rovnaké priezvisko,tak by som nedala.. alebo dala dve mená.. ako príklad vybrala si Pavol (rodina uz pouzila) tak daj Artur Pavol..
@glade22 tak to by aj mňa naštvalo 😃 priezvisko nemáme vôbec také iste .. mne osobne neni nič. Len je to mojej Maminy sesternica a jej vnúča pomenovali tak.
Ale na dennom poriadku sa nestretávame, ani len na oslavách. Takže dam to meno. Len viem, že budu ohovárať 🤣 mám taký pocit
Keby da moja sestra také meno tak ty som to meno nedala. Ale ako píšeš vyššie, že mamina sesternica ci ako to by som ani len neriešila a meno dala.
Vnuca maminej sesternice je uz tak vzdialena rodina, ze toto by som absolutne neriesila. A ci Ta budu, alebo nebudu ohovarat, to je len ich problem. Normalny clovek ich ani pocuvat nebude.
Bez problémov to meno daj.
Za mňa to tvoja rodina nie je, takže áno daj
Kašli na nich,keď nemajú lepšiu robotu😂
Jasne ze daj. Ja som mala este za slobodna vybrate meno Sebastian.. a par mesiacov pred porodom som zistila ze nasi skoro susedia dali babatku meno Sebastian... Ale dala som aj tak, lebo som chcela. 😊
Dala by som. Náš syn má rovnaké meno s iným dieťaťom v rodine (ešte aj priezvisko) a neriešim... Nestretávame sa, je to vzdialená rodina, tak mi je to jedno. Mne sa to meno páči a hotovo 🙂
Preco by mali ohovarat 🙄 mozno im to bude fuk.
Mimochodom mam rovnake meno ako 3 moje sesternice. Vsetci 4 surodenci z maminej strany dali jednej z dcer toto (moje) meno. Nikdy to nikto neriesil 😃
to vôbec nerieš... veď v rodine je úplne normálne aj to, že sa tri generácie volajú rovnako
@glade22 mna by to tiez nastvalo len preto, ze ak ide o rovnake meno a priezvisko, tak s tym mozu byt v buducnosti problemy. To si oni nevedeli dat ine mena? Alebo to bola nahoda? Lebo vacsinou to v takomto pripade co ja poznam nahoda nebola.
Môj syn, môj brat a jeho vnuk majú rovnaké meno. Síce je to sranda, keď sa o nich bavíme, rozlišujeme ich XY "starý", "XY mladý" a "XY malý" 🤣 nikomu to nevadí. Páči sa nám to meno.
Ja by som dala to meno. Ved hocikto iny ma take iste meno a co ze budete mat aj v rodine rovnake meno. Nevymyslaj a ostan pri vysnivanom mene
Dala by som.