Ako voláte Elizabet najčastejšie? Eliza, Liza, Eli, Ela, Elinka, Betka,...
Poznáte nejakú? Aká je podľa vás najkrajšia verzia tohto mena? Elizabeta, Elizabeth alebo Elizabet? 💙
Urcite Elizabeth, je to tak najspravnejsie napisane...
Alžbeta, Alžbetka
kamarátka má Elisabeth, volajú ju Ela.
My máme slovenskú verziu Alžbetka, ale aj tak ju niektorí volajú Lilibet, ako skratku z Elizabeth. 😊
@anjelicek26 Lenže máme maďarské priezvisko, ale keďže sme na Slovensku, tak bude mať koncovku ová...😅No neviem, mne sa k tomu hodí aj to Elizabeth, ale ostatným sa nemusí...
Treba si to par krat vyslovit, napisat. Ak mate zahranicny backround, mozete poziadat o odstranenie ova na matrike...aj sestra dala malej ova prec, muz je Cech...
tebe sa to hodi a ostatných to zaujímať nemusi, nebude to ich dieta
Ja son chcela mať Elizabeth, ale nakoniec som zvolila slovenskejšie meno. No zaručene Elizabeth je dokonalá verzia mena
@tosomja To je moja starká ❤️
moja kamoška má Elizabeth, ale majú írečité slovenské priezvisko, takže to znie dosť divne a aj tak ju všetci volajú Ela, čo mne sa teda osobne vôbec nepáči, ale Elizabeth je pekné
@janickacrazy Ja poznám Elizabeth Huskovú, ale tak žena sa aj tak niekedy vydá a Boh vie aké bude mať priezvisko...
My mame v susedstve Elizu, aj Eliz ju volaju... vacsinou si clovek neni isty, ci dobre to meno rozumel. Elisabeth bude zrozumitelnejsia, len teraz neviem, EliSabeth alebo EliZabeth... (?)
Vnučka je Alžbetka.Voláme ju Alžbetka,Alž,Betulienka,Betynka.Ak neposlúcha tak jednoducho Alžbeta.A milujem ju,aj keď neposlúcha.
Nemusí mať - ová. Moja má poľské priezvisko bez - ová. Vybavíš na matrike a bez problémov.
@basska_b Dá sa tak aj tak
V skole deti maju. Vsetci ju volaju Betka. A blizsie kamaratky este Bebi.
No ja mám sesternicu a volajú ju Eržibetka, je to síce v Maďarsku, nie tuná.
Tu by som dala Alžbetku 😉
Ano, jedna známa má Elizabeth, mne sa velmi páči takto