Rozhodujem sa medzi tymito menami. Doma uz mame Tomasa a Olivera. Vacsinou ich volame Tomi a Oli resp. Tomasko a Oliverko. Chceli sme nieco hodiace k nim. Obidve vybrane mena sa vedia povedat pekne aj v skratke, akurat muzovi sa Mati zda divne a mne zas Lukas (Luky) take tvrde. Dakujem za nazory
lukas
Za mňa Lukáš 🙂
Matúš
Lucas
Lukáško 💙 je to krásne meno
Za mňa skôr Lukáš, aj Luky sa mi páči 😊 Mati ako prezývku pre Matúša som ja osobne nikdy nepočula a tiež mi to úplne nereže.. Ale Matúš ako také je podľa mňa tiež pekné meno
Oli, Tomi, Luky 🙂 ... To znie pekne, som za Lukáška ;)
Lukáš jednoznačne. 🙂
My mame chlapca a vola sa Luka (moze byt aj Luca, Lucca). A volame ho normalne Luka alebo luki kuki 😀
Lukas
Lukáš🙂
Matus 🙂
Matúš
Obe su krasne, mne sa kusok viac paci Matus.
Mati velmi nie je skratka Matusa,skor Matiasa.
@lindous Mati som ani ja este nepocula ale Matusa skôr volaju Mato. Je to jedno. Obe mena su myslim na jednej urovni. Su to pekne mena. Neviem ktore je krajsie. Spontane by ma asi skôr napadlo Matus. Ale zas v zahraničí by skor vysvetlil meno Lukas ako Matus. Ale ako som pisala obe mena pekne . Tazko poradiť ktore je krajsie. Tu treba dat na Instinkt
Matúš
my mame maty a tomi a teda su to matusko a tomasko 🙂
Mi mame Lukáša a sme spokojný aj on zo svojim menom. Mi mu hovoríme Luki alebo Lukinko, Lukáško
Za mňa Matúš. Píšeš, že máte už Tomáša a Lukáš a Tomáš mi znejú ako Pat a Mat 🙈
@iwesska bratranec má Matúška a odjakživa ho všetci voláme Maty 🤷♀️
Matúš
Lukáš
Lukáš. Matúš vôbec nie. Potom už Martin.
Z tých dvoch určite Lukáš… Mati môžu volať aj Matiasa a tých je teraz veľa… môj názor
Lukáš ❤️
Ďakujem za názory. Už len sa rozhodnúť 🙂 tretie meno sa už fakt zle vyberá :-/
Mám 2 synov jeden je Matúš druhý Lukáš 🙂, Lukáša voláme Luky, Lukynko, Matúša- Mati, Matulko, Matúško
obe velmi pekne a mne sa viac o kusok paci Matus