Kyore meno by ste vybrali? Nezaujima ma vyznam mena ze Mateo je na Sk Matus ...
ktore lepšie sadne k priezvisku
@zooeynka co tak citat s porozumenim? Pytam sa na dve mena.. myslim si ze su tam citatelne napisane. Lukasa mam bratranca.
Lukáš aj Mátyás sú pekné mená, či už ako Lucas či Matthias ale musí sadnúť aj s priezviskom
@janinah dakujem hodi sa aj jedno aj druhe
Podľa toho čo sa hodí k priezvisku,ak obe, skôr sa pripájam na stranu Matea 🙂. Mimochodom, mám Markusa, na Slovensku by povedali že je to Marek,no Marcus je pôvodné meno Mareka,Marka...
Lukas....
@macekovam nie Lukasa ale Lucasa 😅
@stellarstar to je v pohode ak bude náhodou Lucas tak celý život bude vysvetľovať ľuďom že je Lucas a nie Lukas 😂
@kris_tin257 poznám 😅 moje meno sa píse s K ale môže sa aj s C písať, všade kde trebalo niečo vyplniť či pýtali meno tak sa ma pýtali či s K alebo C. Tak v takýchto prípadoch vždy poviem že s K 🤣
Lucas
lukas, alebo teda lucas, viac sa mi to paci, mateo to je teraz dost take popularne, ze velmi vela deticiek uz je s takym menom 🙂
Mateo☺️
@stellarstar ved píše ze Lukas. Tak už neviem.
...
@macekovam nie, ona píše s C a nie s K 🤣🤣
Obe su krasne. Mám Mateja, a teraz sa mi páči Lucas. Kľudne daj ktoré chces, Lucas je už na sk bežné, Mateo neviem či až tak.
Lukas
Obe sú tak narovnako. Lucas bude nejasno s c/k, Mateo bude nejasno či 1 alebo 2 t. Pokiaľ teda nežijete v taliansku, tam by toto odpadlo. Mne by sa nechcelo vždy vysvetľovať, ako moje meno napísať
Lucas 😍 Ja mám Lukasa (takto bez diakritiky), za mňa naj chlapčenské meno. Ale Mateo je tiež veľmi pekné, chválim výber 👍
Luķáš