Pekny den prajem, ktore z tychto mien (ano, su si podobne, ale kazda verzia ma nieco do seba) vam znie lepsie a ake pozitiva/negativa v nom pripadne vidite?
Dakujem.
Livka/Olivka, je to to isté :D ale viac sa mi páči Lívia...
Viac sa mi paci Olivia
ja som strasne chcela Oliviu, manzel bol proti (jeden z dovodov bol,ze ju budu volat Oliva 😀). Takze za mna rozhodne Olivia,akurat s tym menom je momentalne docela boom. Livií je asi menej
Lívia. Ale skús.lydia.
@evica17 preco Lydia?
Podoba sa na Liviu.
Mne sa Olívia veľmi páči a Lívia vôbec, takže za mňa podobné nie sú 🤷♀️
mne sa viac páči Lívia, Olívie v okolí volajú Ola, Olka, Olivka, Olinka, to mi príde čudné.
Lívia .. ja som tiez nad tym menom rozmyslala, ale nepreslo mi .. ale za mna je krasne
Lívia, meno Olívia má teraz boom, aj sesternica jednu má, bola ju Olivka, brr 🤭😂🤣
Livka slivka Olívia jednoznacne tiez sa da volat skrateno Livia Livka
Páči sa mi Olívia ale je to také divné volať ju Olivka 😁😁 radšej asi Lívia
za mna Olivia. mozes jeh hovorit aj v skratke Livia Liv, ale aj Oli
Skor Lívia. Olivia je teraz taky hit. Livky poznam len 2🤭
Lívia sa mne osobne páči viac.
Olivu nie 🥴
Olívia
Tiez som si vyberala z tychto dvoch, ale vyhrala Lívia. Olívií je teraz vela. A som spokojna,
A ze Livka - slivka? Tak ak uz ma niekto nutne potrebu niekomu zosmiesnit meno, urobí tak, nech je akekolvek.
obe su krasne
ja mam Livinku 😊ale ako tak citam komentare, tak aj Livia zacina mat boom 😳a som si myslela, ze aka originalna budem 🤣
Za mňa Lívia 😏
za mňa Lívia. Olívii už je hrozne veľa, každá druhá u nás.. a druhá vec, uričte jej aspoň raz za život niekto povie Oliva 😒
Mam doma Oliviu ❤️ sranda ze Lívia sa mi nepáči moc 🙄😂🤔
Mne sa páči Lívia.
Lívia ❤ U nás bolo v hre aj toto meno, nakoniec sme sa rozhodli pre iné, ale dcérka sa narodila na Líviu 😍
My máme Olíviu a ja sama ju volím Oliva, mne sa to páči, ale bežnejšie jej hovoríme Via. Lívia je u nás v dedine dosť rozť rozšírené meno, takže paradoxne u nás je Olívií menej 😀
Olivia je už otrepane, radšej Livia.
Ked som bola mala, chcela som byt Olivia kvoli Olivii NewtonJohn 😁. Radsej ako Livia. Postupom rokov nelutujem ☺️. Je vela moznosti ako mi ludia pekne hovoria, Livi, Livka, Livuska, Lili, aj Liv. Olivia sa mi tiez paci, ale v zakladnom zneni, a tam su tie obmeny vacsinou len Oli a Olivka.
Ja mám Olíviu, švagriná Liviu 😊😅 čiže za mňa Olívia