Ahojte. Prosím poraďte mi, ktoré meno vybrať. Máme už synčeka Félixa a čakáme opäť chlapca. Páči sa nám Liam, Oliver, Noel. Ďakujem
ešte ten Oliver je meno ako tak...
Tak z tohto výberu len Oliver.
z týchto mien je Oliver najnormálnejšie.
Oliver
mne sa paci Noel
Ja mám Olivera, druhý bude Félix ❤️ Za mňa 2 úplne najkrajšie mena 🙂) Noel sa mi spája s Vianocami
Zalezi aj na priezvisku…..ked je naozaj rydzo slovenske, tak by som to zvazila
nepáči ani jedno ale keby už musím vybrať tak oliver
Oliver ak tak, ale len v zakladnom tvare - olo, oli, olino, oliverko uz znie podla mna dost zle, ostatne dve uplne mimo - Noelov je uz hrozne vela a Liam mi pride uplne od veci na Slovensku. Moj nazor. Ale snad nie Kováč, Novák alebo Pekár...ako priezvisko.
Noel ,Oliver
@oliviakatka ♥️
@angela88 Oliver
@jabadabadu sranda, tak to som vôbec netušila aké majú mená bratia z Oasis 😃
Noel sa mi hned zapacil ❤
Mam syna Liama.Pre mna je to krasne meno.Mam 4synov a absolutne nechapem to ladenie mena s ostatnymi detmi.Kadze dieta je jedinecna osobnost.Neviem preco by jeho meno malo ladit alebo hodit sa k menu starsieho syna.
Mne sa páčia všetky 😆😁😁
Liam
@angela88 Noel mi príde ako meno pre soba, neviem prečo 😄 nebolo to v nejakej rozprávke ? Liam by som nedávala vôbec, ak teda žijete tu na Slovensku a maly tu bude vyrastať, z dôvodu, že je to ťažko čitateľne meno, deti ho nebudú vedieť oslovovať. Čiže za mna z týchto troch asi Oliver aj keď je ich milión
@angela88 mne sa hodia vsetky. zvaz ze kedy maju meniny verzus datum narodenia verzud ostatne sviatky v rodine