Ktore z tychto mien by ste si vybrali vy? Mam dilemu, pacia sa mi vsetky tri, ale pri Larise mam trocha neistoty, kedze to nie je slovenske meno. Pri Anne sa mi zasa nepacia prezyvky, ktore ludia vzdy radi davaju a Karolína sa mi paci, akurat tych je uz asi akosi prilis..
Karolina... Larisa je pre mna deka/bez urazky, to este z cias komunizmu sa mi tak zapisalo 😀 😀), Anny mame v rodine, takze pre mna take bezne, aj ked velmi pekne meno. Vybrala by som Karolinku, je to krasne meno. A nevadi, ze ich je vela. Ja mam Lauru, a ked som ju dala dcere, bola medzi najcastejsimi menami... A aj tak je pre mna top. Koho zaujima, ze aj ine deti sa tak volaju? ide o tvoje dieta, nie ine 🙂
Larisa-Krisa... otras :D ale ta Anna a karolinka je super 🙂)
Larisa nie, to je take tvrde meno.
Larisu poznam jednu pani z Moldavska, mne to pripomina prikryvku v posteli. Karolina sa mi paci, ci ich je vela by som neriesila, v mojom okoli nepoznam ani jednu🙂
Karolina❤️
Už skor Melisa. Anča nie ani Karolína
Mna pri larise hned napadla ta deka tiez
Anna Karolina je tiez pekne 🙂
Okrem Anny. Larisa s Karolínou boli aj v mojom užšom výbere. Nebyť manžela možno by sa tak volali moje dcéry😀
Anna
Pre mňa je z týchto mien najkrajšie Anna. Karolína sa mi páči o niečo menej, Larisa vôbec.
Larisa a Anna. Ja by som ich dala spolu Anna Larisa.❤
Karolína u mňa jednoznačne vyhráva🙂
Anna, aj Karolína, Karina 🙂
Ja by som dala Anna Karolína 😊 veľmi sa mi páči to spojenie mien .... Larisa nieeee, hneď mi preletí hlavou ako mi babka podáva larisu na prikrytie 🙃🤣
Karolina z tychto sa mi paci lebo mam kamosku s tymto menom. Ja by som vobec neriesila ci je takych v okoli vela ci malo ale podla seba ci sa Mne paci.
Larisu by volali Lara a to mi príde meno pre psíka. Karolína je super 🙂
Anna, Karolína
Larisa, ale ešte máš čas popremýšľať.
Karolina.. A Larisa sa nepise Larissa? Ale to mam asi z jednej zahranicnej reality show 🙂
mna zaujima, ked su to taketo mena ako napr. Larisa, kedy bude oslavovat meniny? kedy si urcim ja alebo kto to stanovi? inak pekne meno to ma tak oslovilo 🙂
Za mna určite Larisa😊😊
Ana Carolina je jedna moja kolegyňa, už som zvyknutá na to spojenie. U teba by bolo pekné Larisa Anna. Ak iba jedno meno, tak Larisa
Anna 🥰
Za mňa Karolína💜💜
Anna ❤️ máme doma dvojročnú Annu a lepšie meno sme dať nemohli
Larisa je krásne hlavne preto ze je také nezvyčajné