Ahojte, rozmýšlam nad tymito menami a neviem sa rozhodnúť, lebo každé má svoje pre a proti:
Lara sa mi páči úplne najviac, ale ešte viac by sa mi páčila ako Lara Victoria problém však je že máme české priezvisko a neviem či by nad tým ludia nedvíhali obočie
Klára sa práve naopak veľmi hodí k priezvisku, lebo aj to začína na K, ale stále by som ju chcela prezývať Lara a neviem či by to nebolo divné keď sú detičky ktoré sa volajú celým menom Lara
Aneta sa mi tiež páči, ale zase partnerovi až tak nie, že vraj to znie ako pre tetu
Čo si o tom myslíte? Ktorá možnosť vám príde najlepšia?
Prosím nepíšte, že žiadne meno sa vám nepáči, ani že poznáte takeho psa a podobne
Ďakujem
Lara Victoria neznie nijako exoticky ani k slovanskemu priezvisku. Kludne by som to meno dala.
@talia16 my tiež zvažujeme Kláru alebo Laru ale ešte nevieme pohlavie. Mne ale príde Lara trosku tvrdé. Určite môžeš Kláry volať Lara. Napríklad Veroniky volajú Nika a pritom Nika je samostatne meno.. alebo Alexandru Sandra..
Aneta mi neznie ako pre tetu, ale najmenej sa mi páči z tých troch. Ale, myslím se by pasovala k českému priezvisku 🙂
Lara sa mi velmi paci, na druhom mieste Klára, Aneta sa mi nepáči
Ahoj , za mna daj na svoj vnútorný pocit . Ja som teda nikdy v živote nad nikým a ani nad vlastnou dcérou nerozmyslala , či sa hodí meno k priezvisku . Ale tak to je moj názor ale za mna sa riad podľa srdiečka a čo sa ti páči , čo sa vám páči . V podstate je to nepodstatne , len nech sme zdraví . ❤️
mam neter laru viktoriu, ale viktoria jej nikto nehovori, ani neviem, ci niekto vie, ze sa tak vola.. ma to iba kvoli meninam, lebo lara nie je v kalendari
Mojej mladšej dcere sa veľmi hodí meno k priezvisku , staršej vôbec a môžem za seba povedať , že keď vyslovim celé meno mladšej dcéry , alebo keď už sa sama začala predstavovať , doteraz ma to zahreje pri srdiečku ako sme dobre meno vybrali .
Ale daj meno také, ako to citis . Ale Anetu by som teda vynechala , vzhľadom na to , že sa partnerovi nepáči , tak to by som mu neurobila .
Všetky mená pekné, ja by som vybrala Anetku.
Je to málo otrepané a je to super meno.
My sme mali Klarku, Hanku, Johannu a Grétu na zozname. Takže ja som za Klarku... u nás nakoniec dorastol pipik😅🥰
Lara Victoria ….vobec sa mi to nepáči, take prekombinovane lacné a tvrde
Dala by som Anetu, ale nech muž teda estw niečo navrhne
Lara, Aneta
@talia16 podla mma vsetky tri mena su velmi v pohode. Lara znie pekne, mne sa paci aj Klara - ma moja kamoska dcerku s tymto menom a mega jej pristane. Asi najmenej sa mi paci z tejto trojice Aneta ale nie ze by to bolo skarede to nie - mam k tomu menu neutralny postoj, nic co by ma rusilo. ☺️
@talia16 Viktoria-Vikta,Klara a Aneta men sa osobne nepacia.Lara je moderne meno.
Ja sa volám Aneta zo svojim menom som spokojná, nieje na každom kroku a hodí sa fakt ku každému priezvisku 🤣
My máme doma Anetu a skôr si ho ani neviem predstaviť na dospelej žene, keďže žiadnu nepoznám 😅 ale ak ho partner nechce, vynechala by som ho z úzkeho výberu. Kľudne by som dala Laru.
@talia16 ja som Aneta, moja mama je Aneta a moja stará mama je tiež Aneta 😂 takže máme odskúšané v rodine, ze sa hodí na každú vekovú kategóriu 😁
Ale ja by som ho už svojej dcére nedala
Meno však nie je otrepané ako iné mená, v okolí (mimo mojej rodiny) som žiadnu Anetu takmer nestretla 🤷
Nastastie v tejto kombinacii ziadneho psa nepoznam... 🙂
Pozri, ked ta citam, tak sa Ti najviac paci Lara... Aneta sa nepaci manzelovi, ja ich zopar poznam v okoli, roznych vekov... ale pokial sa manzelovi nepaci, tak by som nesilila. Ja osobne nemam rada inicialky typu KK, takze uz len preto by som Klaru vylucila, aj ked my sme ju mali v zozname. Takze Lara. Jednu poznam a je to uzasna vesela osobka 🙂
@talia16 Lara
Mne sa najviac páči Aneta. Klára ok a Lara teda ani trochu.
Ako ste sa nakoniec rozhodli? 🙂 Podľa mňa Klára s “prezývkou” Lara je super kompromis.
Mne sa Lara nepáči. Je to síce moderné, ale príde mi to meno také chladné a keď niekto povie "Larka", tak to je už úplná hrôza. Ale každému sa páči niečo iné. Treba popremýšľať aj nad tým, aby sa naozaj hodilo k priezvisku.
Lara je krásne, páči sa mi najviac. Aj s menom Victoria a úprimne by mi bolo jedno, čo na to ľudia budú hovoriť.