Ktoré z týchto dievčenských mien sa vám páči najviac, príp. ako by ste ho zdrobnili (Miuška, Leuška, Lianka)?
Z týchto buď Lea alebo Mia 🤔
@77daniela77 samozrejme kazdemu sa paci nieco ine, to iste by som ti zrejme povedala ja na mena, ktore sa pacia tebe 🙂
Najskor asi Liana.
Lia
Lujza sa Ti nepáči?Lívia?
Ja chcem dať Mia...po mamke Márii....doma už mám Lily
@77daniela77 ja som kludna 😀 ja som tiez len napisala svoj nazor, tiez ti tie mena nevnucujem 😉
Leony
@cormeum tak to je zaujimave 🙂
@lily14 aj Lily je krasne 😍
@77daniela77 ked to tak citam tak podrazdene reagujes ty a nie autorka 🙂
Niekedy by ma zaujimalo, ci by ludia takto reagovali aj keby sa bavili s clovekom z oci do oci.
K teme: z tychto asi najviac Lea. Mne sa pacia take typicke slovenske mena ako Katka, Kristina, Eva, Juraj...
@brezza Tak preco nedas slovenske meno,ale take smiesne?
Moja dcéra sa vola Lia a voláme ju Liuška. 😉
@77daniela77 nechapem, ty vies ake meno ma moj syn? 🙂 inak ma slovenske
Ja som chcela Miu, čakám chlapca 😉
@brezza tak viaceri su hrdinovia len cez internet 😀 my mame take trosku netypicke priezvisko, keby malo babo priezvisko ako ja za slobodna, ziadne z tychto mien by sa k nemu asi nehodilo 🙂
@lenka2710 my sme prve chceli Leu a tiez mame chlapca 😀 ale teraz sa zas vratila Lea do hry, Mia pribudla k nej 🙂
Uff.. Mne sa páčia všetky... Asi naj Lia
Liana je krásne
Máme Lea, voláme ju Lejka❤️.
@noemizoelia a je to Lia, alebo Liana?
@hennyinnsbruck uz aj nad Liankou rozmyslam 🙂
všetky tri mi prídu už dosť otrepané. Čo vidieť aj na tom, koľké v tejto diskusii chceli alebo chcú tie mená dať. Ale ak by som si mala vybrať iba z týchto, tak asi Liana.
@anka246 jej, aj to je krasne ❤
Z týchto určite Lea, kamoška má 9 ročnú Leušku, a tá je s tým menom nadmieru spokojná. 🙂
Všetky tie mená sú v základnom tváre pekné, ale prepáč, tie zdrobneniny sú naozaj hrozné.
Mne Liana pride ako ta rastlina z pralesa,takze ked uz,skor Liliana...Mia je meno skor pre macku,aj ked mam znamu,ktorej dcera sa tak vola.Lia je zdrobnenina z Natalia,kamaratka tak vola dceru.Najkrajsie je podla mna Lea,je to aj take medzinarodne aj exoticke...
Mia sa vola asi kazda piata macka a uz aj vela dievcat,takze za mna nie. Liu si budu mylit s Leou,alebo Lianou. Lea,je take najbezproblemovejsie.
@alaguema no u nas nie je velmi z coho vyberat, priezvisko mame dlhe, takze meno sme chceli co najkratsie, a uz som aj pisala, ze ani typicky slovenske sa nam nehodi... ale zas ja mam v okoli same male dievcatka Emky, Andrejky, Veroniky, Lucky... asi jedine "netypicke" je Olivia
Ani jedno....