Vopred prosim tie, ktore by nevybrali ziadne, tak zbytocne to tu nepiste 🙂 to moj problem nevyriesi. Dakujem.
Skor ma zaujima nazor zien, ako to vidia, ktore meno z nizsie uvedenych sa vam najviac paci a ako to mate v okoli, ktore je prilis caste a ktore zasa menej caste. My totiz nemame v okoli nikoho s takymi menami 🙂
Rozhodujeme sa medzi:
Ester
Olivia
Zoja
Vdaka 🙂
Zoja
Ester sa mi paci tiez, ale doma mam Olíviu
Olívia alebo Zoja. Moc som výber nezuzila 🙈
Co sa viac hodí k priezvisku. Co má lepší zvuk keď to vyslovis nahlas?
Olivia, druha v poradi Zoja. Ester sa mi nepaci. Zojku mame v skolke. Oliviu nepoznam, v okoli mame iba Livie.
Olivia
Ester, Olivia. Zoja je velmi tvrde, nesympaticke.
Pekne mena. Ked sa nevies rozhodnut skus pozret este vyznam mena alebo aj podla toho aby dieta nemalo narodeniny a meniny pri sebe 😉
Mne sa najviac páči Ester 🙂
Olivia 🙂
Z týchto jednoznačne Olívia.
Ester
Ester je nadherne..aj Olivia sa mi paci, ale to je uz viac frekventovane..Zoja je originalne, ale mimo mojho vkusu..
Zoja
Olivia, aj ich najviac poznam, ale nie až tak vela....
Samé o sebe Olívia, ale páči sa mi aj Ester... záleží od priezviska 🙂
Zoja.
Ester
Ester
1. Ester, 2.Olivia
Zoja (no závisí od priezviska, či sa hodí ale keďže si ho dala do výberu, tak asi znie pekne s priezviskom 🙂).
Páčia sa mi všetky tri, ale najviac Zoja. Poznám aj Ester, aj Olíviu, Zoju nepoznám.
@walentina7 dakujem za tvoj super uzitocny koment, presne o takych sympatackach som pisala v uvode prispevku 🙂
@walentina7 dakujem 🙂
Ester- aj moja mamina sa tak volá. Z tých ďalších dvoch sa mi ani jedno nepáči
Olivia ❤️
My máme Zoju. Mne sa to meno strašne páči, ale naša Zoja bola nešťastná keď bola malá, ze nikto okrem nej sa tak nevolá.
@1lucinka123 mojaa zlata, ale je to krasne meno ❤️
Zoja
Alebo aj Olivia. Ester je strasne tvrde.