Aké meno zvoliť pre dievčatko?
Viktória alebo Laura?
Ktoré sa vám páči viac?
Pre mňa sú obe krásne...
Ale neviem sa rozhodnúť...
@loney_elizabeta Viktória👍. Laura sa mi vôbec nepáči...
ak je dlhé priezvisko,tak radšej daj kratšie meno, inak obe sú celkom ok
@loney_elizabeta Laura
Laura
Viktoria
ak mate dlhe priezvisko urcite by som dala Lauru
Za mna Laura. Mne sa nepaci ked Viktoriu aj tak cely zivot oslovuju ,,Viki,,Vikina,,. 🤷🏻♀️
Ci pána, moj bratranec ma dve dcéry a presne takto sa volajú. Za mňa asi Laura. Lebo aj keď sú nahnevaní a povedia LAURA!! neznie to tak škaredo ako VIKTORIA! Aspoň teda v mojich ušiach 😁 treba si uvedomiť, že to meno budete hovoriť 100× za deň. V tomto prípade je možno Viktoria lepšie, lebo Viki je veľmi pekne meno
@loney_elizabeta obe sú pekné, za mňa Viktória
Viktória. Laure povieš len Laura, ale Viktórii môžeš aj Viky, alebo Tori. Môžeš sa s tým menom trosku hrať podľa nálady.
Susedia maju Lauru, tak ju volaju Laurika, Laurinka, Laurinuska....Mne to trha usi. Za mna Viktoria, z latinskeho Victoria=vitazstvo.
Viktoria
Priezvisko mame krátke
Za mna jednoznačne Viktória. Keby ešte mám dcéru bola by Viktória
Bude to Viki❤️❤️🙂
Laura 🙂
@loney_elizabeta Tak nech ste zdrave obidve.
@loney_elizabeta
Mám Viktoriu,a je to pre mňa najkrajšie meno pre dievča.😊
Aké krátke je to priezvisko? V tom prípade Viktória.
@vilma7 áno krátke
@loney_elizabeta Viktória
Ku krátkemu priezvisku sa odporúča dávať dlhšie krstné meno. A k dlhému zas krátke.
@loney_elizabeta viktoria
@loney_elizabeta Strašne škaredo znie že Viki....Nikto ju nebude volať Viktória lebo je to dlhé. Bude vkuse len Viki. Laura nemá zdrobneninu. Nie je oveľa krajšie meno Laura, Laurinka? ❤
Laura sa mi páči viac, lebo to je také neutrálne, nebude jej nič škaredo môcť hovoriť 🙂
@anitka63 Lavura - osobná skúsenosť
Viktória
Laura
@loney_elizabeta Viktória