Ktoré meno vybrať - Patrícia alebo Karolína?

15. aug 2021

Ktore z mien sa vam viac paci a preco?🙂Podla mna su obe krasne a neviem vypichnut ani na jednom nic lepsie...

gdpr
15. aug 2021

Mne sa obe páčia ale z tých dvoch viac Karolína aj keď je to blbosť ale vždy keď niekto povie Paťa (Patrícia) tak si predstavím ten jogurt s tým ježkom a až následne potom osobu 😂

patka06
15. aug 2021

Mám Patríciu ..ak by som mala chlapca je Patrik
Meno som vyberala aj podľa toho, aby nemala "naraz" sviatok ...narodeniny a meniny pekne rozložené
Chcela som meno, ktoré by bolo aj v iných jazykoch
Ale dcéra mi občas vytkne, že má dlhé meno aj dlhé priezvisko
A zavážilo aj to, že ich je to menej časté meno

klejkaez
15. aug 2021

Karolina. 🥳🥳

conquestor
15. aug 2021

Karolina....

asia83
15. aug 2021

Karolína.

sofiella
15. aug 2021

Karolina
Aj keď! Poznam jednu Patku a je to prekrásna mudra a milá žienka.

sandyan
15. aug 2021

Patricia

barbie1981
15. aug 2021

Oba pekne, za mňa Patricia

dada13288
15. aug 2021

Patricia 🙂

luci_ba
15. aug 2021

Karolína 😉

pa_tricia19
15. aug 2021

Ja som Patrícia, dlllho sa mi moje meno nepáčilo, lebo ma tak nikto nevolal.. každý hovoril len to hnusné Paťa, ktoré vo mne evokovalo, že som niečo zle spravila😂 ale asi cca od strednej školy má väčšina ľudí volá Patrícia a teraz aj v práci a mne sa to veľmi páči 🙏

alchemilkazltozelena
15. aug 2021

Karolin je strasne vela....

deti95060810
15. aug 2021

Karolína - menej časté a mne sa páči viac.... 😉
Patrícia - vždy si predstavím Paťu z relácie od Kuka do Kuka....a to teda by som nechcela...

kittykat22
15. aug 2021

@deti95060810 nahodou, Pata z relacie od Kuka do Kuka ma velke srdce. Ma postihnute dieta o ktore sa s laskou stara. Je to super zenska.

momi1_1
15. aug 2021

u mňa karolínka, oznám patríciu a všetci je hovoria paťa a to neznie tak pekne, ona sama to nemá rada

ninusa221
15. aug 2021

Ani jedno😀

deti95060810
15. aug 2021

@kittykat22 možno máš pravdu len ja ju nemusím... 😉
postihnuté dieťa má teraz kde kto - aj pol Slovenska. Stačí mať doma autistu

katka1389
15. aug 2021

Ja mám Karolínku bolo to moje vysnívané meno ...

domka222
15. aug 2021

Aj mne sa páči Karolína a rozmýšľala som nad ním. Ale keď si predstavím, že by ju volali Kaja🥴

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
16. aug 2021

Karolina Kara Karo Karolko😍Moja kamoska 😀

kristiii
16. aug 2021

Skombinuj ich a daj Paulínu. Nemáš zač 😉🤣🤣🤣

ankare
16. aug 2021

Karolina

sunyrose
16. aug 2021

Ak by som si mala vybrať z týchto dvoch, tak vyberám Patríciu. Ale, toto meno sa mi páči iba v základnom tvare, nie oslovenie Paťa, Paťka...Karolínka je dnes dosť obľúbené meno. Ale, keď počujem toto meno, vždy si ho spájam s menami, ktoré boli akoby odvodené od tradičných mien ako Jozef - Jozefína, Štefan Štefánia, František - Františka, proste meno Karol považujem za /ospravedlňujem sa všetkým také "starosvetskejšie"/ a preto Karolína toto vo mne evukuje a nevybrala by som ho pre svoje dieťa. Napr. u Viktórie mi to až tak nevadí. Ale, u každého obľúbené meno vyvoláva inú emóciu a preto by sa mal každý rozhodnúť sám, ako to cíti..... Pre mnohých je toto najkrajšie meno na svete a preto ho s obľubou svojim potomkom dávajú. A tak to má byť. Každému sa páči niečo iné. Prajem spokojný výber...

queen_el
16. aug 2021

Karolina je krajsie, ale catsejsie meno. Patricia je tiez fajn, ale nie az tak pekne ako Karolina (podla mojho vkusu samozrejme), no nie je az tak frekventovane. Tak to skus takto zvazit. A ci si zmierena s prezyvkami Kaja, Paťa, lebo mna by slak trafil ak by tak volali moju dceru :D

tini27
16. aug 2021

My ideme mať Karolínku 🙂 No priznám sa, trochu ma desí, že ich asi bude nakoniec dosť veľa :D

alenka7777
16. aug 2021

Pre mna je najkrajsie dievcenske meno Karolina. Neodradilo by ma ani to, ze je castejsie pouzivane ako to druhe. Ak budes odmala volat celym menom, tak ju nikto nebude volat Kaja, Karla. ...

martinenka886
17. aug 2021

Juj tazke rozhodovanie. Mne sa tiez pacia obe mena. Nezvazujete, ze by ste teda dali obe? Pripadne, vyberte jedno a ak sa rozhodnete mat dalsie dietatko a podari sa dievcatko moze mat druhe meno 🙂

michellemary
22. aug 2021

Karolína.

zenazaba
22. aug 2021

Sto ludi, sto chuti. Meno Patricia sa mi priserne bridi. Aj tak ju nikto nebude volat Patricia, leda tak mama. Pre vsetkych to bude len Pata. Rovnako aj Karolina bude Kaja. U mna by teda nepreslo ani jedno.