Čochvíľa sa nám narodí dievčatko. Vyber mená je pre nás veľmi náročný. Tak skúsim takto, možno mi niekto pomôže sa rozhodnúť. Páči sa vám viac meno Olívia alebo Viktória? Ďakujem 🙂
Olívia
Viktoria😉
Olívia, to je fakt krásne meno
Viktória 🙂
viac sa mi osobne paci viktoria, ale olivia nie je kazde druhe dievca vo veku od 0-7 rokov, tak by som isla asi do olivky 😉
ak ti mozem poradit, rozhodne sa neriad v tomto podla modreho konika. Bude to predsa tvoje dieta 🙂 Inak meno nemusis povedat hned, okamzite 🙂 Kludne si pockajte, kym sa narodi a ked ju zbadas, budes vediet ake meno jej dat. Obe mena su krasne, takze tu ti kazdy napise len svoj nazor ale 100 ludi = 100 chuti.
Viktoria
@0silvia0 ja zacinam byt na viktoriu alergicka a to som este donedavna nepoznala ziadnu, potom zrazu jedna, dalsia a dalsia... ale to su uz dospele baby a zrazu sa na mna vyrojili dievcenske mena a porad kazda druha viktoria... suhlasim s @zuzikak ze rozhodnutie finalne je aj tak na rodicoch a mozno sa mala narodi a bude to nakoniec andrejka 😎
@0silvia0 no veru ako decko som to meno neznasala, lebo vsetky boli moniky, veroniky, dominiky, lucky a vsetky tie zdrobneniny, len ja som bola nina... samozrejme doma to neplatilo... teraz by som nemenila 😇
no holt, su mena, ktore sa ludom budu spajat so zvieratami (mne osobne sofia a saskia - davno predty, ako prisli tieto mena na slovenske deti, tak sme mali 2 kobyly s tymto menom 😂 )
a priezvisko je ake?
@0silvia0 "mali sme" v klube, kde som jazdievala 🙂 no vidis to, tie mena sa proste melu kade tade, "mali" sme aj konika menom riso :D a stretla som sa s fenkou klarou, kocurom tiborom, no daj potom dietatu take meno 🙈 okrem toho, ze niektore mena sa mi spajaju so zlymi ludmi, tak ich tak podvedome vyhadzujem...
Viktoria
Ja sa prikláňam k Olívii. Aj v brusku ju tak voláme, len rodina ma stále pripomienky, že sa im to meno nepáči. Tak si nemôžem spokojne tehulkovat ked mi stale do toho kecaju. Normálne lutujem ze sme im meno povedali dopredu. Ale nakoniec si budú musieť asi zvyknúť na malu Olivku. Viktorka je jediná alternatíva, ktorá by sa mi páčila, ale nie som s tým stotožnena. A keď sa aj vám viacerým páči Olívia, tak to hádam nebude také strašné meno. A keď bude väčšia nebude mi to dcerka vyčítať, ze ma take meno. 🙂
Aj ja mam oliviu. Ľudia moc nechápali. Ich problém. Zvykli si. Tvoje dieťa, ty vyberás meno. Nabudúce keď začnú kecať rovno ich zruš. Inak keby mam druhu dcéru asi vy bola Viktoria 🤣
Mne ked sa povie viktoria, tak si presstavim tu postavu z divokeho anjela 🤣🤣 a celkovo mi to meno pride pre take hlupucke jednoduche dievca, ze viki, vikinka. A co najviac nezasam, je Vikina. To je jak na psa
Olívia ♥️
Jednoznačne Olívia
Aj u nás sa tvárili divne keď som povedala, že bude Olivka a ako ju budeme volať, a somariny. Ja som nikoho nepočúvala, mužovi aj mne sa páčilo veľmi a tak máme doma Olivku, a ostatní si zvykli 😉.
Mne sa strasne páci Viktória😊
Vzhladom na to ze mam skusenost ze Olivie volaju Olivka,tak radsej Viktoria.
Olívia . Viktoríí už je ako húb po daždi . Ale samozrejme výber je na vás.
@monikawe Olívia💕