Ahojte, pre ktore z tychto dvoch mien by ste sa rozhodli vy a preco? U mna je to 50/50, neviem sa rozhodnut..
Karolínka. Mám takého v mužskom prestrojení doma, tak preto.🙂
Kristínka❤️
Určite Karolínka mala ho mať aj moja dcérka no nakoniec vyhrali rovnaké iniciály 😍
Karolina 🙂
Karolína... skôr by som prežila prezývku Kaja ako Kika... Ale mne sa páči aj verzia Karla
Kristina sa mi paci pomenej z dovodu ze vsetky Kristiny co som poznala a poznam volali Kika, alebo este horsie Kiťa.
Karolína.
Krtistínka je podľa mňa krajšie, také nežnejšie a je ich momentálne menej ako Karolíniek
Daj Karinka 🙂
Aj tu to bude 50 na 50.😉
My každým dňom čakáme Karolínku ♥️. Páčilo sa mi už dávno, keď ešte nebola tak “v kurze”, tak snáď ich nebude v škole 5… Kristínka je tiež fajn, no tie skráteniny sa mi zdajú také fádne…
Karolína
Za mňa Karolína 🤗aspoň na mňa pôsobí tak vznešene, žensky a hodí sa aj malému dievčatku, princeznička Karolínka🤗len skratka Kajka sa mi moc nepáči, ale stále lepšie ako Kristína, Kika
Za mňa karolina
Karolína jednoznačne 😉 aj mne sa veľmi páči 😊keby bola možnosť dám hneď 😉
Ja mam obidve, najskor bola Kristinka a druha je Karolinka
Karolinka
Ja mám Karolínku ♥ (naša Kajuška), tak so za toto meno .. a presne som sa rozhodovala medzi týmito 2 menami 🙂
Za mňa Karolinka, ja som veľmi chcela dievčatko s takým menom. A mám dvoch chalanov. Za mňa top 👌 meno.
máme Kristínku... voláme ju Kristy, alebo aj Kristína...
Ako budem trosku neobjektivna, pretoze som Kristina 😂 ale Kristina je nadherne, zenske meno, ktore by som nikdy nevymenila. Volaju ma Tina, Kristy, Kris, Kristina, Kristinka… Kika ma volalo len par ludi a Kiťa som v zivote nepocula 🤣 Okrem toho ide dokopy s hrozne vela prezviskami a je velmi medzinarocne.
Skor sa mi nepaci prezyvka Kaja.
Mala som Kristínku. A veru teraz pri ďalšom dievčatku bola v hre aj Karolína. Nakoniec sme dali ibe. No Kristínka, to meno mi bude navždy vryte do ❤️. Takže za mňa je to krajšie
Ja by som dala Karolína, je to veľmi pekne meno, mne osobne sa meno Kristína absolútne nepáči.
Kristínka samozrejme. A vôbec nie som zaujatá 😄😄😄
Kristína
Mam 14r Karolínu.
Od narodenia je to Karolína, Karolínka, kerolajn. ♥️
Za mna Kristina... Ked uz vyberame mena podla prezyvky tak Kika je pre mna lepsie ako uKaja :D
za mna Kristínka, je to take zenskejsie, neznejsie a nobl.