Ahojte🙂. Velmi podobne mena, vsetky podla mna pekne, neviem si vybrat jedno. Ake by ste vybrali vy? Mozete napisat aj preco, cisto pre inspiraciu.
Pekné mena,ja si vždy predstavim ako to pozdrobnuju babičky: klaudika,Karinka a Karolinka 🙂 takže za mňa Karolinka ;)
karin a karolina pekne, klaudia sa mi nepaci, posobi to na mna tak vulgarne, neviem preco
Za mňa Karolína 💞
Mne sa páči z tých najviac Karolína. Je to ženské meno, dá sa použiť aj v zahraničí ako Caroline (ak by náhodou tam tvoje dieta išlo). 🙂 A zdrobnenina je pekne, že Karolínka... 🙂
Pri mene Karin si neviem prečo vždy predstavím Karin Haydu... A Klaudia sa mne osobne nepáči.
my karolinu volame karolinka alebo kajuska
Mne sa páči z týchto mien iba Karolínka, ale keďže je veľmi dlhé, nedala by som ho. Ale to som ja. Takže Karolína.
Karolina je moja neter, mala som 8 rokov keď sa narodila a ja, že to je aké otrasne meno a moja sestra, že kajka a ja že no to je krajšie 😬😬
Čiže za mna určite Karolínka je to krásne meno ❤️
Za mna Karin. Neviem prečo, Karolína sa mi až tak nepáči a Klaudia tiež nie… neviem. Ale inak všetky sú pekne 🤣😌🥰.
Za mna Karin 😁
Za mna Karolína alebo Karin 🙂
Karolina je krasne 🙂 volala sa tak moja starka a bola to jedna krasna, noblesna zena 🙂 vzdy sa mi s tym meno spaja nieco pekne, mile. A jej skratena prezyvka bola Lina, a velmi jej to pristalo.
Z toho asi Karin. Klaudia sa tiež ešte dá, ale Karolína sa mi nepáči. Asi preto že ja sa tak volám :D
Mne sa páčia všetky. Ale vybrala by som si z toho Klaudiu.❤️
Mne sa páčilo meno Klaudia, ale keď som si prečítala význam mena, tak nejak ma to prešlo 🙂 význam mena je krivá, chromá 🙂 inak všetky sú fajn 🙂
Karolina, je to velmi pekne a vznesene meno, jedine co sa mi nepaci, ked Karoliny volaju Kaja, to je strasne...je to pekne meno tak ako je, netreba skracovat.
Mne sa paci Karin. Presadzovala som ho aj doma, akurat ze nakoniec nepotrebujeme dievcenske meno 🙂
Naša mladšia je Karolínka.❤️
Karin. Je to pekné ženské meno, nie varianta mužského, ako tie dve ostatné.
Karin
Karin.
Karolína ♥️ Najobľúbenejšie ženské meno môjho priateľa😅
Karolína 🙂
Mne sa nepaci, ked Karoline hovoria Kaja, inak je to krasne meno. Za mna teda Klaudia...
Syn mal byť Karin, teraz by som ho už nedala
Karin❤ aj ja mám dcérku Karin❤
Karolina
Za mňa najviac Karin. Nie je to také bežné.
Karin 🥰
prvé a tretie sa mi páčia... dokonca Klaudia som chcela dať dcére - len mm neprešlo...