Kendy verzus Eimi

8. dec 2021

kendy alebo eimi ďakujem za pomoc

zojazoja
8. dec 2021

pre koho?

autor
8. dec 2021

pre dievca

stanulienkat
8. dec 2021

Pre fenku? Kendy.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
8. dec 2021

pre moju dceru preco pre psa???

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika1971
8. dec 2021

moja macka sa vola Candy 😀

zojazoja
8. dec 2021

ani jedno. nikdy.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
8. dec 2021

Tie mena sa takto vobec nepisu. Ak to nema byt vtip, tak skutocne otvor kalendar a pozri na tie mena poriadne, bohuzial takto napisane je uplne jasne, ze to bude romske dietatko, kde sa nad tym rodic ani len chlp nezamysli. Nerob jej hanbu od malicka, daj jej poriadne meno... je ich tolko krasnych. Ake mas este ine na zozname?

maciatkolulu
8. dec 2021

Bi???? Neverim

nikiki29
8. dec 2021

Keď to takto píšeš, tak by som tieto mená nevolila… iné nemá nepripadajú do úvahy? Niečo čo sa ľahšie píše a nebudú sa ostatní smiať

thereisabear
8. dec 2021

Len teda doplním, že Candy je v angličtine sladkosť alebo cukrík. Aj keď teda pevne verím, že to je len nepodarený vtip.

tomikejt
8. dec 2021

Hlavne sa nauč tie mena spravne napísať. Amy a Candy. Ja dúfam ze je to vymyslená téma ale ak naozaj chceš dať svojej dcére meno z týchto dvoch, tak daj Amy. Candy je cukrík.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
8. dec 2021

no v tvojom prípade Eva alebo Ema, tam nie je čo pokaziť ani pri písaní, ani pri vyslovovaní...

tomikejt
8. dec 2021

@zazvorka87 moje deti tiež nemajú typické slovenské mena, ale teda autorka by sa ich mohla aspoň naučiť spravne napísať. Sweetie ach no to by som nedala ale Abigail je pekne.

kulumulu123
8. dec 2021

V prvom rade by som dala Y a nie BI!!! A v druhom rade by som sa do učila vybrané slová a potom robila deti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
8. dec 2021

Džesika 😅

mima172
8. dec 2021

Nedala BI som ani jedno zo spomínaných mien. Kendy je asi Candy a Eimi je asi Amy/i? Ťažko sa to lúšti.
PS: odporúčam mená bez i/y 😂

jankalukasova
8. dec 2021

@ibrunova si robíš srandu ale ja napr. poznám Džulijetu....

jana_eyre_2
8. dec 2021

Ja bi som dala hlavne také abi tam nebolo I/Y..

Prepac za komentár, ale tak sa mi to sem hodilo.. naozaj nikoho za gramatiku nikdy nekritizujem, ale.ked chces dať svojej dcérke nejaké meno, najprv pozri ako sa píše, inak ti to nezapisu na matrike, to je proste len rada do života..

dazdovka
8. dec 2021

Zaujímavé mená naozaj, kým dospeješ ešte to stokrát zmeníš, ale najprv si dokonči základnú školu prosím ťa, dobre?

ibrunova
8. dec 2021

@jankalukasova ja práveže jednu Džesiku poznám 😂

dudos
8. dec 2021

Ak by som si mala vybrať, tak Amy. Ty si to napísala ako Eimi.

basska_b
8. dec 2021

@sissy27 Raz jedno dievčatko na pieskovisku,
ako sa volás?
Eua.
Eva?
Nie! Ela!!

rebellefleur
8. dec 2021

Preboha 🙈🙈🙈

via88
8. dec 2021

Ja uz mam vytipovane tri pravdepodobne priezviska k tymto menam a este v tomto pisomnom zachyteni 😁

tosomja
8. dec 2021

Eimi je super "kúl" ...práve mi vypálilo zrak 🤣🤣🤣 ja "bi" som dala ... Pre dcéru Gramatika, pre chlapca Pravopis 🙈