Ahojte, viete mi niekto napísať, kedy oslavuje meniny Noah.
@kikaeliska Našla som hneď po zadaní do googlu 14.12. Plánuješ dať také meno dieťatku? :P
Noah Hathaway
Nerob mu to prosím. 🙏
Noah 😀
@koniarova napíšeš mi tvoj dôvod prečo nie?
@kikaeliska ťažko sa vyslovuje. Nedá sa povedať milšie, príde mi ako z osady. Prepáč za môj názor.
budu ho sikanovat v skole.....vzdy ked zaprsi poslu ho stavat lod, budu sa mu rehotat ze kde na rychlo vezme dvoch tucniakov a pstrosov naraz, budu mu furt hovorit ci nechce ist byvat do zoo aby to nemal tak daleko po zvierata ked bude potopa, Daju mu do tasky dve dazdovky vzdy ked bude prilezitost,, v dospelosti bude furt konfrontovany s tym biblickym nezmyslom ktory ho vdaka tebe bude cely zivot non stop sprevadzat . Moze ta za to nenavidiet
@martinmmartin tak fakt hlupejsi dovod na sikanu som uz fakt nepocula, to je asi posledna vec ktora by deti napadla, ked niekto chce sikanovat, najde si hocijaku inu zamienku
Raz tu jedna škôlkárska pani učiteľka spomínala, že mala v triede chlapčeka s týmto menom, a deti ho mali problém vysloviť, tak ho volali NOHA...
@kikaeliska
davas dietatu cudzojazycne meno (rypalky s "uved slovenske" si dajte pohov 😉 ) a chces oslavovat meniny podla slovenskeho kalendara 🙈 vsak kedy mu ich urobis vtedy ich bude mat 😂
@martinmmartin ty si dobre slabý, na duchu i na mysli 🤣🤣🤣 a presne preto niektoré deti šikanujú-majú dokonalý príklad od dospelých, ešte im tak kvetnato poradia ako na to....🤦🏼♀️ fakt dúfam že nemáš deti.
A že môj syn Noah schová takých slabých ľudí ako si ty pri podobných pokusoch do vrecka...🤣🤣🤣 ale zasmiala som sa. Aspoň si so synom budeme môcť otvoriť originálnu zoo - veď zvieratka nám pozháňať hlúpučke deti tupcov obrovských rozmerov 🤣🤦🏼♀️❤
@kikaeliska my oslavujeme podľa amerického kalendára 16.10:)❤
Pravdepodobne 14. december, čo som pozeral teraz...