Kedy oslavuje meniny Noah?

kikaeliska
30. aug 2022

Ahojte, viete mi niekto napísať, kedy oslavuje meniny Noah.

kim2028
30. aug 2022

Pravdepodobne 14. december, čo som pozeral teraz...

waggi
30. aug 2022

@kikaeliska Našla som hneď po zadaní do googlu 14.12. Plánuješ dať také meno dieťatku? :P

karolinakr
30. aug 2022

Noah Hathaway

koniarova
30. aug 2022

Nerob mu to prosím. 🙏

pukina
30. aug 2022

@koniarova preco by nemala? preco maju ludia potrebu starat sa do zivota a rozhodnuti druhych? A hlavne na toto sa autorka nepytala. Pozametaj si najskor pred vlastnym prahom.

queen_mary
30. aug 2022

Noah 😀

kikaeliska
autor
30. aug 2022

@koniarova napíšeš mi tvoj dôvod prečo nie?

koniarova
30. aug 2022

@kikaeliska ťažko sa vyslovuje. Nedá sa povedať milšie, príde mi ako z osady. Prepáč za môj názor.

koniarova
30. aug 2022

@pukina autorka mi pripadá ako súdna osoba, podľa spôsobu písania.👍 Určite ju zaujíma aj iný,ako pritakavaci názor. Ale máš pravdu,nepýtala sa na to,na čo som odpovedala.

martinmmartin
30. aug 2022

budu ho sikanovat v skole.....vzdy ked zaprsi poslu ho stavat lod, budu sa mu rehotat ze kde na rychlo vezme dvoch tucniakov a pstrosov naraz, budu mu furt hovorit ci nechce ist byvat do zoo aby to nemal tak daleko po zvierata ked bude potopa, Daju mu do tasky dve dazdovky vzdy ked bude prilezitost,, v dospelosti bude furt konfrontovany s tym biblickym nezmyslom ktory ho vdaka tebe bude cely zivot non stop sprevadzat . Moze ta za to nenavidiet

pukina
30. aug 2022

@martinmmartin tak fakt hlupejsi dovod na sikanu som uz fakt nepocula, to je asi posledna vec ktora by deti napadla, ked niekto chce sikanovat, najde si hocijaku inu zamienku

michellemary
31. aug 2022

Raz tu jedna škôlkárska pani učiteľka spomínala, že mala v triede chlapčeka s týmto menom, a deti ho mali problém vysloviť, tak ho volali NOHA...
@kikaeliska

zuzanka.zuzu
31. aug 2022

davas dietatu cudzojazycne meno (rypalky s "uved slovenske" si dajte pohov 😉 ) a chces oslavovat meniny podla slovenskeho kalendara 🙈 vsak kedy mu ich urobis vtedy ich bude mat 😂

mey8
20. okt 2022

@martinmmartin ty si dobre slabý, na duchu i na mysli 🤣🤣🤣 a presne preto niektoré deti šikanujú-majú dokonalý príklad od dospelých, ešte im tak kvetnato poradia ako na to....🤦🏼‍♀️ fakt dúfam že nemáš deti.
A že môj syn Noah schová takých slabých ľudí ako si ty pri podobných pokusoch do vrecka...🤣🤣🤣 ale zasmiala som sa. Aspoň si so synom budeme môcť otvoriť originálnu zoo - veď zvieratka nám pozháňať hlúpučke deti tupcov obrovských rozmerov 🤣🤦🏼‍♀️❤

mey8
20. okt 2022

@kikaeliska my oslavujeme podľa amerického kalendára 16.10:)❤