Ahojte, čakáme chlapčeka a po dllllhom vyberaní sa nám zapáčilo meno Elias. Len teraz otázka,kedy oslavovať meniny? Na Slovensku je Eliaš -20.7....vtedy by sme nechceli kedže mám termín 24.7.... neviete o nejakom inom dátume? Našla som aj 24.3.,ale neviem či to je správne...🤷♀️
@gabriela2952 20.7. 🙂 no nechceli sme moc aby mali deti narodky a meniny v tom istom mesiaci 🤷♀️🤣🤣🤣
@patricia2901 aj tak 😀😀 a toho marca je aké meno v kalendári vlastne??
Moja starká sa vola Eva je narodená 24 decembra 😀 tak ona ma všetko v jeden deň 😀
@gabriela2952 fuha to by som ako dieta asi nezvladla 😅😅😅😅 No v Slovenskom je 24.3. Gabriel...ale na nete mi naslo ze ma vredy aj Elias,len neviem ci aj tu na Slovensku
Ma meniny 20.7. Pre datum 24.3 ma meniny Gabriel a macky s menom Elis.
Nemylis si to? 😀
@beata_k no v macacom som nehladala a to ani neviem take 😅😅😅😅 mne len naslo ked som dala do vyhladavaca Elias tak slovenske Eliaš 20.7. A Elias 24.3....len tam bolo cosi s nemeckom pisane...
@beata_k 😄😄😄😄😄
moji majú obaja v jeden mesiac aj meniny aj narodeniny, a aj manžel tak, a ja mam narodeniny na synove meniny :d. celkom chaos, ale oslavujeme všetci všetko a je to celkom zábava :d
@staleja no to mate teda riadny mišmaš 😅😅😅 ale zas z druheho uhla spravi sa jedna oslava pre vsetkych a tym sa usetri 🤷♀️🤣🤣🤣
@patricia2901 a aký je problém v tom žeby to bolo 20.06? Ako to nemyslím nič v zlom len ma to zaujíma 😀