Dobrý deň. Ochvilu sa mi narodí dcérka a vybrali sme meno Vivien. Lenže na internete som našla viac dátumov k tomu menu.. 25.5. ....2.12 . Kedy oslavujete vy ? :D ďakujem za odpovede
Naša Vivien oslavuje 2.12 na Bibiana☺️
My sme oslavovali 25.5 a tak to aj ostane, dokonca som to aj našla v kalendári =)
My máme tiež Vivien a oslavujeme 25.05. 😊
Je problém otvoriť si na nete rozšírený slovenský kalendár???
Vivien - 25.5.
Viviána - 2.12.
Máme Vivien a oslavuje 25.5. Mali sme ju v kalendári keď som ju čakala tento deň a aj nám to vyhovuje. V decembri je to pred Mikulášom a Vianocami tak nech nemá to nemá pokope. Teraz máme kalendár od kominara a je tam tiež písaná 25.5. 😊
@adikaa259 ja mám už doma 10 ročnú Vivien . Keď sa narodila nebola v slovenskom kalendári. Podľa maďarského vychádza na december . Tak sme jej dali podľa francúzskeho kalendára 10. Marca a takto nám už ostalo
@viktoria12 veď to že v každom kalendári som to našla inak aj poznám ľudí ktorí oslavujú to meno rôzne dni. Ale keďže už je v Slovenskom 25.5 tak budeme sláviť tento deň...len aby ju potom ďalšie Vivienky nemýlili 😀😀
@adikaa259 my sme tiež našej povedali že od malička tak oslavuje a iné vivienky nerieši . Inak moja neznáša ak jej niekto povie inak ako Vivien ešte znesie vivienka ale vivka alebo viviana neznasa. Dokonca jej jedna učiteľka stále hovorila viviana tak ju moja dcéra stále upozornila že sa volá Vivien
@viktoria12 to poznám volám sa Andrea.. Volajú ma Aďa a vela ludi ma nazve Adriana 😂
@adikaa259 nadherne meno ste vybrali..keby som raz mala este dceru urcite jej dame meno Vivien 😍
@alchemilkazltozelena ďakujeme 🙂
Kamarát má Vivien, oslavujú na Bibianu 2.12., aj u mňa v diári je Vivien písaná tam. 🙂