Kedy má meniny Elia?

janett_fashion
10. nov 2023

Ahojte, najdem tu mamicku, ktorá ma doma Eliu? 🙂 nenasli sme meno ani v rozsirenom kalendari. Kedy vy oslavujete meniny a podla ktoreho kalendara? Vopred dakujem

anjelicek26
10. nov 2023

Tak nie kazde zahranicne ci inak vytvorene meno bude mat meniny, treba pozerat v zahranici. V dvivej vacsine krajin je Elia totiz chlapcenske meno, meniny maju v tych krajinach rozne - 24. marec, 8. april a 20. jul, staci si vybrat.

janett_fashion
autor
10. nov 2023

@anjelicek26 v akom kalendari ste to nasli prosim? Ano viem ze povod ma aj v spanielsku a je to tam ajchlapcenske meno..ale u nas na SR meno davaju skor dievcatam co poznam

ibrunova
10. nov 2023

U nás je jeden chlapec Elia

rebrambora
10. nov 2023

Tiez poznam len chlapcov.

danica2711
10. nov 2023

ja len tak trochu od veci - dievčatá, ak vám záleží na takej blbosti ako sú meniny, nedávajte svojim deťom mená, ktoré neviete nájsť v kalendári

cookie29
10. nov 2023

Povazuje sa ako Eliana,

momoftwo
10. nov 2023

Elia je zenske meno v Spanielsku, Elia neni Elias😂 My oslavujeme podla spanielskeho kalendara a sice 20.juna
20.jula oslavuje Eliána v SK kalendari, ale to je uplne ine meno.

cookie29
10. nov 2023

@momoftwo Eliana je variant Elia ak sa pozries do kalendarov... Ale samozrejme kazdy si oslavuje ako chce, nehovoriac o tom, ze v zahranici sa meniny moc neoslavuju...

V rozsirenom slovenskom kalendari:
20.jún Valéria, Florencia, Florencián, Florentín, Florentína, Silver

20. júl Iľja, Eliáš, Eliána, Ilia, Iliána

momoftwo
10. nov 2023

@cookie29 to je ako keby si povedala ze Marina je variant pre Mariu🙂 su to dve uplne rozdielne mena, Elia je Elia a Eliána je Eliána. Kedze Elia je spanielske meno, oslavujeme ho podla spanielskeho kalendara, ziadna veda;)

majka2959
10. nov 2023

@janett_fashion Poznala som jednu Eliu, to meno mala odvodené od sv. Eliáša, ktorý sa slávi 20. júla.

rorino
10. nov 2023

@momoftwo
@momoftwo práveže nie je,Elia,Eliana,čo Eliáš majú rovnaký povod

majka2959
10. nov 2023

@rorino Áno, tiež si myslím, že základ je rovnaký. Teraz som našla v talianskom kalendári meno Elia 20. júla, rovnako ako je v slovenskom Eliáš a Eliana.

momoftwo
11. nov 2023

@rorino
@majka2959 moja dcera sa vola Elia, nevola sa ani Eliána ani Eliáš, takze dovolte, ale budeme oslavovat jej meniny vtedy, ked ich ma😘😉

rorino
11. nov 2023

@momoftwo
@momoftwo oslavuje,kedy len chcete😂,to nič nemení na fakte,že sú to rôzne varianty jedného mená a jedného dôvodu,a dcérke všetko najlepšie😉,keď tie meniny bude mať samozrejme

rebekatruhlar
20. okt 2024

@momoftwo a môžem sa opýtať ako ju ju doma voláte ? Veľmi sa nám meno páči 🙂

momoftwo
20. okt 2024

@rebekatruhlar volame ju Elia, Eli, Elinka🙂

zuzulka558
21. okt 2024

Oslavujte kedy chcete,, mňa stretla svokra na ulici a vynadala mi ze sme nevinsovali malému co ma manželova sestra a to sa ani nestretávame lebo len zlo robili,, povedala som ze ja to meno v kalendári nevidím tak neriešim a nema byt prečo oduta, neviem co ju to aj napadlo lebo nechodia ani oni ale tak milovaná dcerenka jej 🤣🤣