Ahojte, najdem tu mamicku, ktorá ma doma Eliu? 🙂 nenasli sme meno ani v rozsirenom kalendari. Kedy vy oslavujete meniny a podla ktoreho kalendara? Vopred dakujem
@anjelicek26 v akom kalendari ste to nasli prosim? Ano viem ze povod ma aj v spanielsku a je to tam ajchlapcenske meno..ale u nas na SR meno davaju skor dievcatam co poznam
U nás je jeden chlapec Elia
Tiez poznam len chlapcov.
ja len tak trochu od veci - dievčatá, ak vám záleží na takej blbosti ako sú meniny, nedávajte svojim deťom mená, ktoré neviete nájsť v kalendári
Elia je zenske meno v Spanielsku, Elia neni Elias😂 My oslavujeme podla spanielskeho kalendara a sice 20.juna
20.jula oslavuje Eliána v SK kalendari, ale to je uplne ine meno.
@momoftwo Eliana je variant Elia ak sa pozries do kalendarov... Ale samozrejme kazdy si oslavuje ako chce, nehovoriac o tom, ze v zahranici sa meniny moc neoslavuju...
V rozsirenom slovenskom kalendari:
20.jún Valéria, Florencia, Florencián, Florentín, Florentína, Silver
20. júl Iľja, Eliáš, Eliána, Ilia, Iliána
@janett_fashion Poznala som jednu Eliu, to meno mala odvodené od sv. Eliáša, ktorý sa slávi 20. júla.
@momoftwo a môžem sa opýtať ako ju ju doma voláte ? Veľmi sa nám meno páči 🙂
@rebekatruhlar volame ju Elia, Eli, Elinka🙂
Oslavujte kedy chcete,, mňa stretla svokra na ulici a vynadala mi ze sme nevinsovali malému co ma manželova sestra a to sa ani nestretávame lebo len zlo robili,, povedala som ze ja to meno v kalendári nevidím tak neriešim a nema byt prečo oduta, neviem co ju to aj napadlo lebo nechodia ani oni ale tak milovaná dcerenka jej 🤣🤣
Tak nie kazde zahranicne ci inak vytvorene meno bude mat meniny, treba pozerat v zahranici. V dvivej vacsine krajin je Elia totiz chlapcenske meno, meniny maju v tych krajinach rozne - 24. marec, 8. april a 20. jul, staci si vybrat.