Ake meno vybrat Jonáš alebo Viliam? 🙂
Krásne sú obe 👍
Mne sa z tychto dvoch viac paci Viliam.
Jonáš 👍👍👍
Ja mam doma Jonáša a to meno zboznujem a neskutocne mu sedi.
Viliam
Mne sa veľmi páči Viliam, ale iba v tejto podobe. Z Vilko a Vilo mi naskakuje husia koža. Ja by som preto radšej vybrala Jonáš 😄
Ako matka Viliama mám v tom jasno. 😍
Ale aj Jonáš je pekné meno.
Mne sa vždy páčilo meno Viliam.. je také vznesene a má dobrý význam..
Inak mi evokuje vždy spomienky na môjho expriateľa zo strednej.. bol vždy veľmi vtipný, svojský a slobodny..
Pre mna jednoznacne Jonas. Ak by som mala este niekedy syna, to by bolo jeho meno.
@0silvia0 úplne súhlasím s tvojou odpoveďou. Viliam znie tak muznejsie.
Autorka takže za mňa tiež Viliam.
za mňa určite Jonáš, Viliam nie kvôli zmenám na Vilo a Vilko
Viac sa mi páči Viliam.
@vandica a Jonáš bol zas v rozprávke Mach a Šebestová, či sa mýlim? ten mop (pes)...
a inak autorka, mne osobne sa teda nepáči ani jedno z týchto mien. ale ak teda vám s mužom áno, tak ho hlavne prispôsobte priezvisku. Napríklad taký Jonáš Schneider znie zle, lebo sa ti tam stretáva "š" a "š" medzi menami a zle sa to vyslovuje. to len ako príklad.
@panelacikova to bol Jonatán 🙂
Jonáš.
@lienka175 jáj, dobre, ďakujem 😀 podobné. nevadí.
@0silvia0 môj muž je Viliam 😅 a teda každý ho volá Vilo. Nejako som si na to zvykla, ale ja osobne, keď ho oslovujem menom a nie nejakou našou prezývkou, volám ho Viliam. Na to si zasa on zvykol 😅 mne ani zdribnenina Vilko nevadí (alebo občas Viliamko). Mne to meno vždy prišlo také vznešené, presne preto som ho vždy chcela aj pre nášho syna, ak raz nejakého budeme mať.
Jonaš
Viliam
Jonáš jednoznačne. Viliam sa mi páči, ale žiadne Vilko, Vilo.
Viliam ☺️ to bolo naše meno v prípade, že bude chlapček, ale je dievčatko 🥰