Je podľa vás meno Valentína hrozné?

26. júl 2024

Ahojte… rada by som si len prečítala, aký názor má pár z vás… Veľmi sa mi páči meno pre dievčatko Valentína, avšak nikoho s takým menom nepoznám, chcem sa preto spýtať, ak sa tu niekto tak volá, vysmievali sa vám niekedy za to meno? Alebo ho považujete za meno z kategórie ako vytrestať dieťa už od mala? Budem rada za každý pohľad ktorý pomôže v rozhodovaní ešte medzi Karolínou.😅

butterflyeffect
26. júl 2024

Ja poznam 3 Valentiny-2 male deti, jedna dospela. Podla mna je to meno v pohode.

stellarstar
26. júl 2024

Partnerova vnučka sa volá Valentína normálne meno ako Valentín v pohode, ale ja by svojej dcére toto meno nedala

kikuss88
26. júl 2024

Švagriná je Valentína, za mňa pekné meno, ak by sa dcérke časom nepáčilo, stále ju kamaráti vedia oslovovať Tina

mercy13
26. júl 2024

V pohode, aspon bude ina, a nebude sofia ani emma 🙂 ( nechcem nikoho urazit )

anjelicek26
26. júl 2024

Poznam dve v dcerinom veku a je to pekne meno...

danyelia
26. júl 2024

Ahoj, ja nepoznám Valentínu žiadnu, mne to meno evokuje sviatok zaľúbených, keď sme si v škole posielali ,,valentínky,, - zaľúbené pozdravy. Napadajú mi skratky toho mena Valenta, Tina, Vaľa 😁 Mne sa viac páči Karolína, ale keď Tebe sa páči...

jankajanka13
26. júl 2024

Valentína je uzasne meno, velmi pekne, pekne prezivky z toho aj zdrobneninka a celkovo je take vznesene podla mna a aj v okoli zeny co a nim poznam su zeny na urovni🫶

lucia13022023
26. júl 2024

Mne sa veľmi páči Valentína. Nedala by som to svojej dcére, neviem prečo, ale strašne sa mi páči. Lepšie ako Karolína, aspoň za mna

lindous
26. júl 2024

Aj podľa mňa pekné meno, poznám jednu už dospelú a neviem o tom, že by sa jej niekedy niekto smial.. ono to nikdy nie je iba o tom mene, keď si decká niekoho vyberú ako obeť, nájdu si čokoľvek na čom sa dá smiať... a aj Karolína sa mi páči 🙂

vroni
26. júl 2024

Dcéra má dve kamošky Valentiny. Za mňa fajn meno.

buberova
26. júl 2024

Nepoznám žiadnu ale nechcela by som sa tak volať

viestta
26. júl 2024

Ja by som ho asi nevybrala pre svoje dieta, ale rozhodne nie je z kategorie "hroznych" mien, skor taka mile a nijak nevytrcajuce.

babulkomale
26. júl 2024

Pekne meno, kamoska ma dceru takze ja to meno uz roky poznam a pripada mi normalne.

simsalabim
26. júl 2024

Je to pekne meno.

vikusjk
26. júl 2024

Podla mna je to krasne meno, nie je tuctove a hlavne ak sa ti paci, tak nie je o com ;)

kobz
26. júl 2024

Aj podľa mňa je to nádherné meno 🙂

mimikarol
26. júl 2024

Ja poznám jednu a volajú ju Valika. To sa mi nepáči ale Valentína alebo Valentínka je krásne meno.

natalka13
26. júl 2024

Poznam 4 - 2 deti, 2 dospele zeny vsetky volaju Tina Tinka

diewcatqoo
26. júl 2024

Poznam asi 3 Valentiny. Ja by som si toto meno pre dceru nevybrala, ale neposobi to na mna nijak rusivo. Ak sa tebe paci, tak nie je o com.

sasa1310
26. júl 2024

Pekné meno. krajšie ako otrepaná Mia či Lili

lusiza
26. júl 2024

je to krásne meno, poznám 2 Valentínky osobne, obe zlaté dievčatá

deti95060810
26. júl 2024

hrozné nie je, ale nedala by som.
radšej Karolína

basulaak
26. júl 2024

Valentinka je pekne meno. Praveze priserne mi pridu tie zahranicne skomolence v zmysle “vynimocne meno - vynimocne dieta” kedy mi cuka kutikom.

sense
26. júl 2024

Môj šéf má Valentinu
Pekné meno

krasolienka1
26. júl 2024

Vysmievať sa deti môžu z hocičoho nie len z mena si sa ti páči tak ho daj
Práveže je super že ho nemá tak veľa dievčat ja nepoznám nikoho a takým menom

monicka987
26. júl 2024

ked budem cakat dievca, chcem Valentinu a ziadne ine 🙂

eff007
26. júl 2024

Poznam Valentinu. Mala kamošku Veroniku a volali sa Vava a Veve. Nerozlučna dvojica 🙂

evcagabi
26. júl 2024

Mne sa nepaci 🙃

bloger
26. júl 2024

Pekné mne sa to meno spája s láskou. Vždy si pomyslím na Valentín.

lakebabe
26. júl 2024

Mne sa Valentína strašne nepáči, Karolína je pekné