Ahojte , je meno Noemi až tak veľmi časté ? Čo som pozerala kalendár , tak s dievčenskými menami je to katastrofa. Uvažujem nad Noemi, Ela alebo Ema. Ktoré by ste vybrali vy ?
@smejkuskaa keby som mala dievča, dám už dnes v jednej téme spomínanú Žofiu, tú asi nenájdeš široko ďaleko 😄 z tých, čo si spomenula, najskôr Ema.
Ja práveže vnímam Noemi ako časté meno, poznám veľa dievčat s tým menom. Ela, Ema už sú veľmi bežné, mne osobne sa ani nepáčia
@smejkuskaa ja osobne ziadnu Noemi nepoznam. Len na IG co sledujem jendu mamicku ma Noemi. Inak vôbec. Skor Ela a Ema su dost caste mena. Ale aj napriek tomu za mna skor ta Ema a Ela. Aj ked aj Noemi je pekne.
@smejkuskaa vybrala by som Noemi je najkrajsie z navrhovanych
@smejkuskaa Máme Noemi v rodine a široko - ďaleko je jediná s takým menom.
Mne sa to meno veľmi páči.
Určite Noemo, nepoznám absolutne nikoho s tým menom a je nádherné
Asi Noemi
Ja mám Emu , už je dospelá a chúďa nenávidí svoje meno , lebo že ich je veľa . No len keď ja som jej dávala meno , žiadnu Emu som nepoznala . Ale z týchto troch sa mi páči najviac aj keď už by som ho dcere nedala 🫣
Aj keď sa mi zdá , že meno Ema je už na ústupe . Aspoň mladšia dcéra za celu skolku , ani teraz na prvom stupni ZŠ žiadnu Emu v triede nemá
Z tychto by som dala Elu. Ja zasa osobne ziadnu nepoznam a ak si dobre pamatam, nikdy nebolo toto meno vysoko v rebrickoch ako napr. Ema🤔… Noemi sa mi zasa nepaci, ale neviem ani preco, je to take subjektivne… Ela mi pride take nezne, zenske, jednoduche kratke meno, ktorym sa neda nic pokazit.😊
@pribinak nie každý si hneď mení meno aj keď s ním nie je spokojný . Keď raz bude mať tú potrebu , tak to možno urobí . Alebo je dosť inteligentná na to , že si uvedomuje , že nemá nijak hanlivé , alebo inak obmedzujúce meno vo svojom ďalšom živote a prežije aj ďalšie 2 menovkyne vo svojej triede .
Ja mam doma Noemi a inu Noemi osobne nepoznam a to pracujem v skole so 600 ziakmi, poznam naozaj kadejake mena, ale Noemi nie 🙂 jedine ta mamicka,co ma stvorcata, na ig, ta ma tiez Noemi. A volame ju normalne Noemi...
Noemi je veľmi krásne meno. Jednu som poznala a hovorili jej kamaráti Noemi, ale keby ste chceli mate tam aj tu Emu 😅 (NoEMI). Ja by som na vašom mieste vybrala tu Noemi, príde mi to viac zaujímavé ako Ema a Ela. Ale možno to tak len vnímam lebo sa mi moc nepačia krátke mená ja by som dala Elizabet, Elena, Emily 😅
Ja sa tiež najviac prikláňam k Noemi 🙂 Meno Ela mi priateľ viac menej zamietol hlavne preto že vraj ľudia si budú myslieť že je Elena 🥴😁 Ema je pekne , ale už je ich veľa , neviem si predstaviť že pôjde do školy, škôlky, učiteľka zavolá “Emka” a otočí sa 10dievčat naraz.
Jedine čo mi “vadí” na Noemi je že vychádza to cca v tých dňoch kedy mám termín a nechcela som, aby mala všetko v jednom 🙈😂😂😂
Krásne meno. Môj druhorodeny mal byť Noemi ale keďže sa z toho vykľul chalan tak je Timo 😁
@smejkuskaa Nevadí, že to bude mať pri sebe, aspoň bude mať zvlášť vianoce, nie ako Eva 😅
Poznam iba jedno dievca s tymto menom. Zato Ela a Ema hned niekolko.
@talia16 pravda 😂 len rok je taký dlhy , toľko mien existuje a ono to vychádza presne tak ako som nechcela 😁
@smejkuskaa Noemi poznam v mojom okoli 3 🙂 Ela asi z tych 3 mien
Noemi je častejšia v maďarsky hovoriacich oblastiach.