Ahojte, zaujimalo by ma ktore meno sa vam viac paci Ella alebo Izabela? Diky za nazory!
tiež sa mi páči Izabela a skrátene na Izabel, Bella, Belli, Iza, Izi..
@kristinakrato za mňa tiež Izabela ma via foriem môžete ju volať aj izzy, Bella aj ella😉
jela?
taktiez som za meno Izabela, to je pekne meno
Ella
Ella- kazde druhe meno. Uz to je otrepane.
@kristinakrato určite Izabela, krásne meno 😉
Ked uz, tak Izabela, ale vyhla by som sa obom menam, je ich velmi vela...a v skolke ich bude 10
Pri týchto menách ma hneď napadlo Elizabeth..neviem ale ci som to dobre napisala😂
dala by som Elenku
Preboha to ako z telenovely,... Izabela 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ella, ja všetky kravicky🐄 ci už z rozprávok alebo co počujem sa volajú Izabelky ale je to na vás, bude to vaša dcérka a ona bude nosiť to meno nie my...
Izabela
@kristinakrato mne skôr Ella
Ella
@diana999 Skôr na dianu by som tipovala nejakú lacnú telenovelu prepáč😘
Ahoj. Nepýtaj sa radšej na názor žien na koňovi lebo sa vždy nájde nejaká žena, ktorá ti zhnusí meno, ktoré sa ti páči.
A už to tu máme. Meno je otrepané, z telenovely a pod. Uvidíme čo ešte príde 😅
Porozprávaj sa s partnerom alebo ešte trošku popremýšlaj a určite sa rozhodneš správne 😊😊😊
@slniecko66 diky za slova, vidim to uz rovnako 🙂
Damy dakujem za vase reakcie, moj favorit je Izabela ..
@kristinakrato Neni začo. 😊😊
@kristinakrato Za mna Izabela.
Aj ja som za Izabelu 🙂 krasne meno
@kristina2015 v pohode, ani sa nevolám Diana😚 prepáč
Mne sa páči Ella, píšete, že veľa je takých, no v mojom okolí žiadne také dieťatko nepoznám 🙂
My mame Ellu, okrem nej poznám len jednu ďalšiu 🙂 Pekne su obidve, je to na vas. Ja akceptujem okrem Adolfa asi vsetky mena, ved predsa každý ma iny vkus 😉
@kristinakrato obidve sú pekné a trendove.
Porad sa s partnerom,mamou,kamoskou,s hocikym koho názor si vážiš a rozhodnite sa. Tu to nerieš, sú tu veľmi zlaté poradkyne, ktoré napíšu svoj názor, pripadne povzbudia, ale sú tu ženy, ktore sú ironické, netaktne, ba až necitlive,svoju neokrochanost sa snažia povýšiť na úprimnosť. Tie ti možno sprotivia obe a figu poradia🙈.
@ladybug138 Fakt? Ja nepoznám jedinú Izabelu...
@kristinakrato Pomaly každé tretie dievča sa volá Ella alebo Emma,tak za mňa skôr Isabella,a keď budete chcieť, môžete ju volať Ella alebo Bella.