Ahojte žienky, nejdem sa pýtať váš názor na meno pre dieťa, ale na meno pre samú seba (idem si ho meniť).
Veľmi sa mi páčia tieto dve mená -
Jasmína ❤️
Zoja 💙 , ale nejak si zatiaľ nedokážem vybrať, tak vás prosím o pomoc.
(Odpovede typu "ani jedno" si nechajte pre seba, ďakujem).
Ja by som sa rozhodla podla priezviska, Jasmina je nadherne, ale nehodi sa ku vsetkemu, Jasmina Hruskova je ako päst na oko, ale Zoja das skutocne ku vsetkemu... riad sa srdcom, ja som vybrala az v porodnici... ked mal dva dni 😅
@anjelicek26 priezvisko si budem meniť tiež 😊
Prepac hlupo citam... tak pre dospelu kludne Jasmina, vyber nieco, co sa k tomu hodi.
Jasmina je asi krajšie ale Zoja zaujímavejšie.
Pre mňa znie vznešenejšie Zoja.
Z tých dvoch Zoja
Zoja 🙂
zoja
Pre dospelu zenu za mna Zoja
Zoja ❤️
Zoja, ale pokial si dospela zena, tak by som si skusila samu seba predstavit, ako Ta volaju tymi menami a pod. a ako to beries...
Zoja 🙂 jasmina je už také otrepané a pre mňa gýčové
Mne sa viac páči Zoja
Jasmina, keby sestra nema cicu jasminu, tak by som ho dala svojej dcere 😁
Neviem, ako by som oslovovala dospelu Jasminu. Zda sa mi to take, nejake dlhe. Skratku na Jasminu nepoznam.
Zoja, alebo Zoe by som dala, teda ja.
@mk1111111111 Aj mne by sa viac páčilo grécke Zoé než ruské Zoja (vždy mi príde na um odvážna Zoja Kosmodemjanska). Samozrejme, záleží na priezvisku.
Zoja
Ja keď som si menila priezvisko, tak som si ich nalepila na miesto kde sa často pozeram a podvedome som si vybrala jedno na ktore mi častejšie utekali oči
My máme na ulici Zoju a Zinu
Zoja je krásne 👸🏻
Skôr Zoja. Známa má už dospelú dcéru Jasmínu a nejak mi to vždy reze uši keď o nej rozpráva.
Jednoznačne Zoja
Pre dospelú ženu mi príde lepšia voľba Jasmína