Poznáte niekoho s týmito menami? Aké meno by ste z tychto vybrali?
Jasmina, Samantha alebo Elisa? Jasmina a Elisa sú aj v slovenskom kalendári a ide o to, že nechcem dat mena aké dnes dáva každá druhá ako Sofia, Mia, Nina, a podobne
Ani jedno sa mi nepáči. Ja som za "staromódne" mená ako napr. moje.
Mne sa úprimne nepáči ani jedno, ale celkovo sa mi nepáčia tieto "poangličtené" mená. Čo sa týka toho slovenského kalendára, tam je Jazmína nie Jasmina. To, že sa to mne osobne nepáči je čisto subjektívne ale dám ti jeden objektívny argument prečo takéto mená nedávať. Nič iné nebude tvoje dieťa (prípadne ty) riešiť ako to, že mu zle napísali meno.
Ja mám priezvisko začínajúce na W. Každý druhý doklad/papier/potvrdenie musím riešiť 2x lebo mi tam dajú "V" miesto "W". Sestra pomenovala svoju dcéru Clara, lebo Klára "nebolo dosť dobré" a rieši úplne to isté. Všade jej napíšu Klara s "K" na začiatku.
@januska12323 áno ale staromódne mena ma každá druhá takže to nechcem
Z týchto čo si napísala, tak Jasmina.
Ja by som z tychto vybrala Elisa a urobila z neho Eliska.
Áno poznám - moja dcéra je Samanta (bez h, lebo sme chceli píš ako počuješ). 🥰 S menom sme veľmi spokojní. Ona samú seba volá Saminka, Samina, takže aj väčšina rodiny ju tak volá. 🙂
Tu sa na mena nepytaj, hlavne ak uvazujes o nejakom menej stadradnom mene, tu prejde vacsinou iba Samuel a Hanka 😅...
Ak sa ti pacia vsetky rovnako, tak si mena spis na papierik a vytiahnite jedno "z klobuka" alebo si to jednoducho nechajte na poslednu chvilu a uvidite.
Za mňa Jasmina môžu ju volať Jasmin, Jasminka. Z Elisa spravia Eliška ked to budú zdrobňovať a ako píšete nechcete meno čo má každá druhá a zo Samanthy bude Sam, Sama? Alebo ,,Sem”? To sa mne osobne nepáči.
Poznám dievčence so všetkými týmito menami...ja by som nevybrala ani jedno, mozno este ta Jasmina, ale to ti môže byt jedno...vyber, ako sa páči tebe a mužovi
@barbora0308 Alebo si to napíšte na papier a nalepte na miesto kde sa pozeráte každý deň. Postupom času zostane jedno meno ktoré sa vám páči najviac.
Keď už,tak Elisa.Vnučka je Eliška a je to naj,naj meno.
Sestra ma macku Jasminu 😁 inu jasminu nepoznam, ani elisu ci samantu 😅😅😅
Z týchto sa mi páči Elisa
@simsalabim Eliška ved to ako liška zviera
@kachorra288 Saminka, Samina krásne 🥰
@evcagabi ja mám mačku Samanthu :D
Fakt? Kolko poznáš dievcat s menom Zuzana, Helena, Denisa, Adriana, Gabriela, Jana, Dana, Petra, Eva? "Staromódne" mena, ktoré dnes už nikto nedáva...
Elisa🤦všetci ju budú volať Eli a nikto nebude vedieť či sa volá Elena, Eliška.... Ale chcem Elisu aby to bolo niečo , čo nemá každý.
Eliška je krásne a hlavne normálne meno
@talia16 to si dobre napisala, súhlasím uplne..preto dnes už mamičky dávajú netradicne mena, aby sa nevolalo dieťa ako niekto koho poznaju
Áno rómske deti
Samantha je krásne 🤩
Mňa by zaujímalo prečo chcete pre dieťa tak super jedinečné meno?
Vidíš ja Elišku mam a zatiaľ ju neprirovnavali k líške, keď jej niekto povie Eli povie to je už v prdeli 😅😅😅 čiže hovoria jej Eliška je naucena ze iba na to ma reagovať na iné nie a aj to funguje
Ani jedno. Existujú aj iné mená, ako týchto 6, čo si napísala.