Ahojte, ktore z tychto dvoch mien vam viac imponuje?
Henrieta
Adela
Ked uz fakt musi byt 1 z tychto, tak Adela. "Heňa" istotne nie
Ani 1
Adelka
Urcite Adela. Henrieta vobec.
JA ked poviem ,že si neželám,aby ma volali Heňa,tak to akceptujú.Adela je krasne,ja som Henrieta poznám okrem seba ešte tri,som spokojná so svojim menom.
Adelka 👍
ani jedno 🙄
My sme sa s mužom zhodli na Adele, ale ja som mala napísanú aj Henrietu... takže za mňa obe ❤️
Adela
Adela.
ak len z týchto dvoch tak Adela...
Henrieta je pekné ale tak ju nikto volať nebude. Bude to Heňa, Henika. To sa mi vôbec nepáči. Takže skôr Adela.
Henrieta
No ja som mala kamošku a spolužiačku Henrieta, dodnes mám averziu k menu Henika, Heňa. Proste mi to uchu nelahodi🙂
Za mňa sú obe krásne 👌
Keďže sa volám Henrieta tak za mňa toto, je to pekné a netradičné meno. Keď som bola malá volali ma Henka, od puberty mi to pripadalo detinské, tak som chcela aby ma volali Heňa. Žijem v ČR, tu také meno nemajú. Keď sme sa s priateľom /teraz už manželom/ spoznali začal ma oslovovať "Henri". Keď sa niekomu predstavujem tak má na výber ,-) Každopádne som rada, že som dostala zrovna toto meno a myslím že ma vystihuje 🙂
Henrieta nieeeee! Adela je pekné ❤️
@ninna6 aj ja som henrieta a volali ma henka alebo heňa tiez som spokojna s menom uplne
Z týchto dvoch možností za mňa Adela
Henrieta, keďže som i ja Henrieta a rovnako i dcéra
My sme zvazovali obe, vyhrala Adela, lebo bratovu spoluziacku volali Heňa 🙆♀️
Adela
Adela
Ani jedno
Henrieta mi pripomína pani obers Heni z Soko Donau a Adela mi pripomína film Adele a tajomstvo faraónov 😅🤣