Ktore z tychto mien sa vam paci najviac?
Gabriela.... Mala som spolužiačku Angeliku a hovorili jej angela😬🥴
Ani jedno😂ale ked uz si vybrat z tychto troch tak Angelika.
Filomena teda nie. Ostatne ok.
Tiež ani jedno ale keď už tak musím Gabrielu lebo tej sa dá pekne povedať aj Gabika
Keď už tak z týchto Gabriela
Moja mama je Filoména a tá by veru vedela povedať, ako "rada" má to meno 😀 sa divím, že ho ešte z kalendára nedali preč 😉 ako, každý jej povie Filka, ale už len tá básnička z maľovanej abecedy vraví za všetko: Filoména chudera, sadla vedľa šoféra... 😀
a ktore sa paci otcovi dietata ?
Gaba, Fila a Angela. Z nich je Angelika teda najschodnejšie meno. 🙆♀️ Dokonca sa mi viac páči jeho tvar Angela ako Angelika...
Tieto diskusie o menách aj tak vobec k ničomu nevedu. Kedze kazdy sa na jedno a to iste meno pozerá zo subjektívneho uhla pohladu. A tým padom sa nikdy nezhodneme ci ano, je to meno pekné alebo nie. 😊
ani jedno...
Za mňa Gabriela 😉
Gabika🙂
Vybrala by som si meno Angelika... 💙 S menom Filoména som sa stretla raz za život a bola som ešte decko, tak som sa spýtala toho dievčata pre ňu pravdepodobne nepríjemnú otázku ,,To už ako ťa volajú?" A ona ,,No asi tak, ako sa volám..." 😶 Aká skrátka sa reálne z toho sa spraviť? Fifi?
@obcanka123 Filoména 😁to bol aj taký známy veršík na písmeno F…
@drimonna Filka, Fili, Filuš☺️🙂
Ja by som dala Gabriela Angelika, pekne to znie spolu. 🙂
Mam gabrielku a hovoria jej Gaba ( brat 3r),Gabca,Gabus,gabinka ....vybral meno manzel a som spokojna aj ona
Zdrobnene znie Filomena pekne
Ja som Gabriela a som spokojna kazdy mi hovori Gabi
U nás majú jedni Amálku. Všetci jej hovoria iba Amálka. Žiadne skratky
Gabriela
@karolinakr Gabriela
Filoména, Fila, Filka, Filenôčka. Takto toto meno poznám u nás.
Skratka Gabriely môže byt aj Ela. To mi skoro nikto nepovedal až nedávno. 🙂
Angelika by som dala ja. Filomena.. no comment :D Gabriela- nie zlé, ale také tuctové, povedala by som.. mala som spolužiačku Angeliku, mala modré oči, dlhé blond veľmi kučeravé vlasy. Naozaj vyzerala ako anjel, taká éterická a zároveň mysteriózne bytosť, bola dosť introvert, mala vlastný svet, s ostatnými sa moc nebavila .. ale hovorili sme jej Angie- Angelika je predsa len dosť dlhé a skôr pre malé dievča a dospelú ženu ako pre pubertiačku.
Gabriela 😀 kedysi v 80tych rokoch to fičalo, poznám ďalšie 2 ale teraz už nie🙂
Angelika
Filomena? Fúha...to by som v živote nedala také meno dieťaťu v dnešnej dobe.gabriela je super aj angelika