Ahojte,
Dali by ste sestram mena Emma a Ella? Obe sa nam hodia k priezvisku.
Ja by som sa bala, ze sa mi budu mylit. A, ze to bude trochu take na posmech neskor v skole. Ale ak sa vam to paci tak preco nie?
My mame Ellku. Ale sestrickam by som ssi nedala, aby sa vsm to neplietlo. Ja mám co robit ked som s mojou sestrou aj s mojou dcérou, to si pletiem Ellka a Evka stále 😀 a este ked mali psa Nelku no koniec. A teraz sa u svokry susedke narodila Stelka tak to uz je hokej 😅
@evka1590 aj ja poznám sestry dvojičky Emu a Elu 🥰 za mňa super mena a myslím baby s tým nemali nikdy problém aj do triedy spolu chodia.
@evka1590
Ja mám obyčajnú Emu, krásne krátke meno. V triede su 2 inak ani v ročníku nad ani pod nie je ziadna. Nemám pocit,ze by ich bolo tak strašne veľa ako tu všetky píšu. Dcéra sa mi za 15 rokov nesťažovala,že by sa otáčala za každým kričaním Ema,asi tak veľmi ľudia nekričia Ema😁
Ale aj Ela je velmi pekné meno. No ja už viac inklinujem ku klasickym menám ako Zuzka,Mária, Anna. Ale to sa mi už môže len páčiť 🤣...
@evka1590 Meno dat moxes ake chces, ak sa ti paci Ella, niet o com.
mam znamu v UK, ktora ma dvojicky Emma a Ella 🙂
Podla mna krasna kombinacia. Mamina Evka. Za mna super 👌👌👌
Mame 3deti - Ema, Edo, Ela
Ano, mne sa pacia, ale u muza mi neprešli haha :D
Obe mená sú podľa mňa pekne. Aj ja mám Emku.
@evka1590 urcite nie, Em(m)a je na kazdom rohu, zakricis na ihrisku Ema a otocia sa hned 4. Nemam rada otrepane mena