Ahojte,
ktoré z týchto mien sa vám viac páči a prečo?😇
Keby som mala záruku, že nikto nebude volať Emíliu Miľa, tak jednoznačne Emília 🙂
Emília, ale keďže sme šli bývať na dedinu k priateľovi a nechcela som, aby ju v budúcnosti volali Milka, tak sme jej dali meno Emily 🙂
Tiez sa mi najviac paci forma - Emily.
Ela je dnes dost take tuctove meno.
Tiež by som dala verziu Emily. Krásne meno.
Ela. Emiliu budu volat Milka a to sa mi nepaci
Mne sa viac páči meno Emília.
Ela
Emilia, mne sa tie extra kratke mena vobec nepacia, jedine tak pre domacich milacikov
Jednoznačne Emília
Emília
Emília
mne teda ani jedno, nemožem si pomocť, kamoška sa volá Emília a svoje meno neznáša, dokonca si ho chcela nechať zmeniť, volajú ju úplne inak
Emilia
Ja mam Elišku a ked je “zla” ju volame Ela.
Z tychto asi skor Emilia. I ked mame znamu a ju kazdy vola Milka.
Takze ak by tebe nevadilo skor Emily-a ak skrátis tak Mili. Je to take take asi milsie.
emília je pre mňa také "starecké"....ela je také mladícke to sa mi páči viac
Ela...krásne zvučné meno pre dieťa, dievča i ženu. Mne Emília príde také... ako pre babku...
Dcera je Emilia a aj ju tak oslovujeme. Nikto ju nenazval Milka ale len preto ze my sme sa k tomu vyjadrili jasne. Niektorym clenom rodiny to nejde velmi do ust tak ju oslovuju Emily. Dcera ma 4 roky, je siroko daleko jedina s tymto menom a “nema ho po babicke” ani sme nikoho s tymto menom nemali v rodine, ze by sme si ho chceli uctit. Zatial sme sa vzdy stretli len s reakciou, ze ake krasne meno sme jej vybrali.
My mame Ellu. Pekne, nadčasové, nikde na svete jej to neskomolia 🙂
Emilia