Ahojte žienky,
Som veľmi nerozhodná. Všetky tri mená sa mi páčia, avšak rada by som aj váš názor. 🙂
Prípadne stalo sa Vám že ste mali vybraté meno už pár mesiacov dopredu a nakoniec ste v pôrodnici dali úplne iné, ktoré ste na zozname ani nemali? 🙂
Elenka ❤️
Lucka
za mna Eliska
Vsetky 3 mena su pekne, akurat Eliska zacina byt dost frekventovana, tak by som zvolila z tych ostatnych dvoch 🙂
Elena
Lucka
@elenka996 Eliska.
Lucka
@elenka996 Lucinka ❤️
Určite by som nedala Eliška - v zahraničí má nositeľka problémy keď ju chcú osloviť😉.
Lucka je v pohode aj Elenka - možno by mohla byť aj Helenka.
Elenka je pekne,akurat,ze ked ju budete volat Eli,tak zapadne medzi vsetky Ely a Elisky....Ale ak vam to nevadi🤷♀️
Eliška určite 🥰🥰
Eliska, moje vysnivane meno. Je mi fuk, ze zacina byt frekventovane. Davam co sa mi lubi, nie ci je ho vela alebo malo
Elišku mám doma a je to krásne meno. Lenže, ako je spomenuté vyššie, roztrhlo sa s nimi vrece. V r. 2019 som si myslela, že aké bude mať jedinečné meno, neskôr som zistila, ze len z môjho okolia, bývalé spolužiačky, alebo kamošky zo ZŠ v ten rok porodili Elišky. Takže by som volila Elenku
Ja som pri prvej dcerke chcela Lucku, muz chcel Elisku. Nakoniec mame Lenku.
Elenka
Lucka
@pinkgirl Uz aby som podla tohto vyberala meno ci bude mat dieta problem v zahranici.
Co ked sa tam nikdy neprestahuje? 😂
Asi by som nevybrala ziadne meno keby som hladala taketo veci.
Lucia, ale ja mám Lenku
❤️
@elenka996 ja som chcela elenku to je krásne meno ale budem mat lukáška 😂❤️