Ahojte, páči sa mi meno Viola (Volka,Viol, Via) ale hodilo by sa mi tam ešte druhé meno.
Za 1. Máme krátke priezvisko na K
Za 2. Sa mi proste páčia dve mená
Sama som si už nejaké mená povyberala, ale chcela by som najprv počuť názor iných (čo vám napadne) bez toho aby som vás ovplyvnila.
A ešte niečo, meno to môže byť krátke aj dlhé, ale chcela by som aby sa nezačínalo na V alebo K.
Ďakujem za pomoc. Som zvedavá aké kombinácie vymyslíte a či sa zhodneme.
Viola Iris(a) K.
Také kvetinové. 🙂
Nedávaj druhé meno je to zbytočne a pre dieťa v dospelosti nevýhodne.
Viola Mária K.
Volka?🙈
@really8 tam mala byť určite Violka ( autocorrect 🤷♀️ )
Ester, Hana, Maria...kratke mena. Lebo taka Viola Isabela mi nejde cez usta. Isabela Viola znie lepsie, ale predpokladam ze by ste chceli oslovovat prvym menom, a nie druhym.
@really8 vypadlo mi tam i
Prvé, čo mi napadlo Antoinetta 🙂
Ako osoba, ktora je majitelkou 2 mien, je to naozaj potrebne? Nechcem aby to znelo “utocne”. Za mna je to strasne otravne to vsade vypisovat, na vela oficialnych dokumentov mam problem to zmestit, ako dieta som z toho mala len stres, vsetci ma volaju aj tak len jednym menom a uz daavno by som si dala druhe vymazat, keby som nechcela setrit otcove city.
@lenkakravcova zahraničných mien sa trochu bojím. Sice sú krásne, ale priezvisko je české.
@xux to je vec názoru. Ja mám tiež dve mená a som spokojná. Pekne sa k sebe hodia, jedno krátke, jedno dlhé a nikdy som s tým nemala problém.
Viola Anna alebo Viola Anežka, keď priezvisko je české.
@stellarstar dnes uz clovek nevie pri tom co tu vidim
@lenkakravcova presne mi to napadlo, že kvetinové 🌼🌺, len mne napadlo Viola Kamila, keď chce autorka na K. Ešte aj Viola Flora mi sedí. Len fakt záleží aj od priezviska. Lebo Viola Flora Kováčová je teda za mňa úplne mimo 😅🙈
@petronelag teraz si uvedomujem, či není problém pri tých menách na A to dvojité A v strede violA Anna. Neberte to v zlom. Mená sú to pekné, ale niekde som čítala ,,Čomu by sa mali rodičia pri výbere mena vyhnúť” a bolo tam spomenuté aj toto.
Mne by sa páčilo Viola Lena K. 🤷🏽♀️ nič dlhé by som nedávala
@veselo_neveselo asi vás prekvapím, ale Viola Izabela bola v mojom zozname do nedávna 😂 (mne to teda neznie tak zle) ale rozmýžlala som nad tým, že keby si niekedy v budúcnosti zmení meno manželstvom a bude napríklad Viola Izabela Chlebová, tak to už nebude dobré 🙈
Mne sa páči Viola Hana 🙂
@dajla Viola Lena neznie zle, nad tým som ani nerozmýšlala, ale mám v zozname aj Viola Lea
Viola Emma K.
Viola - Lýdia, Sofia ...
@vakatko Viola Sofia sa mi tiež páči, ale aj Sofia Viola no neviem, či by som bola stotožnená s tým menom keď je ich teraz tak vela. Však nechávam si ho v zálohe možno sa od toho ešte odosobním 😅
Čo hovoríte na Viola Mila alebo Viola Rozália?
Prvé ma napadlo Viola Magda, určite nič dlhé, aj keď máte krátke priezvisko.
Viola Sandra
Viola Olivia, ale ta Viola Maria sa mi paci najviac
Viola Malvína , Viola Isla 😊 aj Viola Rozália je pekné
Viola Paula/Pavla
Isabell, Alexandra, Saskia, Elisabeth, Anna