Ahojte vedeli by ste mi pomôcť?Medzi menami Rachel a Malisa vôbec sa neviem rozhodnúť.
@michaelabuzova Mne sa lepšie páči Rachel, poznám jedno malé dieča, volajú ju Raška.
ked uz, tak by som dala Melisa, no ale ak musi byt Malisa, tak Malisa
Ani jedno
Žiadne, obe veľmi tvrde
Ani jedno,také cudzie.Závisí od priezviska.
mne sa veľmi páči Rachel 🙂
@michaelabuzova Rúth, nemá zdrobneninu, ale môžte volať Ruthy. Namiesto Rachel.
Mal sa to čítať Ráchel alebo Rejčl? Každopádne je to také židovské. Malisa som nikdy nepočula ale skor z toho vyrobis nejaku zdrobneninu.
@michaelabuzova malisa
Malisa som tiez este nepocula, ale teda ja by som nedala. Mal = zlo vo francuzstine, nejako by som sa toho nevedela zbavit. A Rachel nie je srdcovka. A dufam ze buzova nie je priezvisko lebo teda Rachel Buzova neznie nic moc podla mna.
@michaelabuzova Malisa? Nie náhodou Melisa? Malisa som ešte nepočula nikdy v živote take meno existuje? Rachel nie, budú ju volať chrachel. My sme mali na škole 2 dievčatá s týmto menom a vždy ich meno bolo terčom posmechu a vymýšľali im stále nejaké prezývky. Ja by som dala Melisa keď uz
@michaelabuzova Rachel
Pripájam sa k tým, čo meno Malisa v živote nepočuli. A to je ten problém. Dievča s týmto menom bude celý život všetkých opravovať, že ona nie je Melisa a nenapísala to zle, ale je Malisa.
ráchel...celkom Ok
@michaelabuzova a čo tak Rama... aj z jedného aj z druhého
@daniela2202 😂😂😂 tak dobre som sa už dlho nenasmiala 😂😂😂
@gabika0825 tak ja som natália a taktiež som mala rôzne blbé prezývky :D to sa nájde na takmer každé meno...aspoň bude zocelená :D
@michaelabuzova a na zaklade coho sa rozhodnes? Spocitas pocet hlasov anonymnych uzivateliek?
Tak za mna si daj pri oboch nie.
Mne sa meno Rachel paci😇, ale z praktickych dovodov by som nedala ani jedno…
Rachel je pekne meno 🙂
Pri Rachel mi nesedí zdrobnenina/skrátenie.... tak za mňa Malisa :D